DÜNYA MAGAZİN

JANUARY JONES’DAN KIŞ İÇİN CİLT BAKIMI DERSİ

Jones her gün kullandığı ürünleri paylaştı…

Ünlü olması bir yana, objektif olarak January Jones’un harika bir cilde sahip olduğunu tereddüt etmeden söyleyebiliriz. Ancak bunun sebebi de kullandığı lüks güzellik ürünleri. Rutininin çok lüks olduğunu kabul eden Jones, kış ayları için kullandığı bakım ürünlerini paylaştı ve bu rutinin toplamının 10,000 TL’nin üzerinde olduğunu söylemeliyiz!

Her gün yüzü ve vücudu için kullandığı ürünleri Instagram’dan paylaşan Jones, “Çoğu zaman bu ürünleri birbirleri ile karıştırarak kullanıyorum ama son zamanlarda cildime en iyi gelen ürünler bunlar” dedi. Pandemi sürecinde bir sosyal medya fenomeni olmaya yaklaşan Jones’un takipçileri ve paylaşımlarına olan ilgi oldukça artmıştı. “Bu ürünlerin aşırı ve pahalı olduğunun farkındayım” diyen Jones, “Ama bu rutin cildimi yatıştırıyor ve iyi bir cilt kendinize yatırımdır.” diye ekledi.

Neredeyse her gün 18 ürün kullanan Jones, bu ürünleri: sabah, vücut, yıkama / tonik / temizleme ve gece olarak kategorilere ayırıyor. En sevdiği güzellik markalarının iS Clinical, Tata Harper, True Botanicals, Allies of Skin, Shani Darden ve Sisley-Paris olduğunu gördüğümüz Jones, oldukça kapsamlı ve uzun bir ritüel uyguluyor. Demek ki porselen gibi bir cilde sahip olmak için en az Jones kadar uğraşmamız gerekecek!

Nemlendirici eksfoliyantlar, tonik yüz misti, nemlendirici spreyler ile cildinin nem bariyerlerini güçlendiren Jones, gece güzellik rutininde ise serum kullamayı tercih ediyor. Oyunculara “Güzelliğinizi neye borçlusunuz?” diye sorulduğu zaman genelde “Sadece su ve iyi beslenme,” gibi cevaplar görüyoruz. En sonunda bir oyuncunun cilt bakımı sırlarını paylaşmasına sevindik!

Please follow and like us:
Pin Share

Comment here