YAŞAM

O BİR DEĞER. “KUAFÖR EROL”

Son derece başarılı mütevazı ve çok neşeli..Yıllara dayanan muhteşem performansıyla birlikte usta eller her an her şeye hazır.Şehrin altın makası kişisel gelişim hizmetleri ve mesleğindeki üst segment programlarıyla birlikte kendini öyle bir yeniledi ki anlatılacak gibi değil.Muhteşem insan Kuaför Erol ve hanımların gözde salonu son dokusuyla parmak ısırtacak cinsten artık.

HİÇ BİR YERE GİTMİYOR.

Kuaför Erol’dan yani Erol Yardımcıdan bahsediyoruz. Uzun yıllar yapmış olduğu bayan kuaförlük işini başarıyla götüren ve şehrin hanımlarının ilk tercihi olan bu çalışkan insan son dönem eğitmenler eğitmeni kursları ve Haır Akademi saç tasarım ve profesyonel hizmetler dalında deyim yerindeyse master yaparak bayan kuaförlüğü dalında tek olmayı başarmış durumda artık. Fakat şu sıralar onu çekemeyenlerin tek derdi hakkında artık şehir dışına gidecek dışarıya yerleşiyor gibi dedikodularla onu zayıflatmaya çalışıyorlar. İşiyle ilgili sürekli şehir dışı ve yurt dışı eğitimlerini tamamlayan Kuaför Erol ise “Hiç bir yere gitmiyorum, memleketim olan Afyonda çok daha fazla hizmet ve bu sektörde yeniliklerin fazlasıyla yerleşmesi için uzun zaman eğitimlerim artık bitti” Diyor.

YENİLİKLER VE MODERN ÇAĞ SAÇ TASARIMLARI

Sürekli insanların almış olduğu eğitimler nedeniyle iş yerini dışarıya taşıyacak dedikodularından bıktığını söyleyen değerli genç girişimci çok fazla yapacağı iş olduğunu alanında dahası sektöründe yeniliklerin ardı arkasını kesilmediğini ve ilimiz hanımlarının yeniliklerden haberdar olmaları için çok farklı saç tasarım ve modern yeni kesimlerin, boyamaların ve cilt bakım çalışmalarının neredeyse tamamını iş yerine getirerek çok daha farklı hizmet anlayışını yaygınlaştıracağının garantisini veriyor. Çalışanlarıyla birlikte yenilenme hareketinin ilimizde temsilciliğini yapan değerli patron şu sıralar inanılmaz müşteri yoğunluğuyla birlikte tüm hanımların farklı modelleri denemesinde fayda var diyor. Kuaför salonunu ise tam anlamıyla yenileyen ve profesyonel ekip ile hizmet sektöründe son adres olan Kuaför Erol maharetli ve uzman çalışmalarıyla hanımlardan tam not alıyor. Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır sözünü ise hanımlar salona girerken tamamen dışarıya atıyorlar. Çünkü son derece özgüveni yüksek ve muhteşem saçlar için ilk ve tek adres gördüğümüz kadarıyla KUAFÖR EROL oluyor ve ismi şehre damgasını vuruyor.

 

Please follow and like us:
Pin Share

Comment here