DÜĞÜNLER - ÖZEL ANLARYAŞAM

KUAFÖRLERDE ANTALYA ŞOVU

Afyon Berber ve kuaförler Show Gurubu ödülle döndü

Estetik, Güzellik, Kozmetik ve Kişisel Bakım Fuarı ‘Beauty Life Expo’ ile Saç Kozmetik Kuaför Ekipmanları Fuarı ‘Cosmo Hair Expo’, Antalya ANFAŞ Fuar Merkezi’nde ziyaretçilerine kapılarını açtı.

Fuarda değişik illerden gelen berber ve kuaförlerin Show ekipleri birbirinden güzel saç kesimi ve bakımı performansı sergilediler.  Katılımcı Show gurupları arasında en büyük ilgiyi ise Afyon ekibi görürken, ekibimiz ilimize ödülle döndü.

3 Ekim Pazar günü Antalya ANFAŞ Fuarın’da sahne alan Afyon Show Team ekibi sergiledikleri yüksek performans ve sanatsal faaliyetlerini görsel bir şova dönüştürdüler.

Afyon Show Gurubu Başkanı, aynı zamanda Berberler ve kuaförler oda Başkan Yardımcısı Suat Uygur, ilimizden iki otobüs halinde 150 kişi ile Afyon Show grubuna destek vermek için fuara katıldıklarını söyledi.

Birbirinden uzman kişilerin kıyasıya yarıştığı berber ve kuaförler şovunda Afyon ekibinin büyük bir başarıya imza atarak ödüller kazandığını belirten Başkan Uygur, meslektaşlarının sergiledikleri birbirinden güzel performansların tüm katılımcılar tarafından alkışlandığını söyledi.

Başkan Suat Uygur; Hemen hemen her ilin Bir Show gurubu var.  Bizde burada bu eksikliği gördük. Bir çalışma içersine girdik ve kısa bir süre içerisinde Show gurubumuzu oluşturduk.  Gururluyuz Show gurubumuzu kısa süre önce oluşturmamıza rağmen büyük bir başarı sergilediler.  Buradan gece gündüz demeden fedakâr bir çalışma sergileyen Show ekibimizde yer alan Uğurcan Gölünük, Çiğdem Daşdelen, Murat Sivrihisar, İhsan Uygur, Merve Karaman, Ömer Fındık, Zeynep Özen, Ali Ardıç’a ve bizleri fuarda yalnız bırakmayan katılım sağlayan, işleri nedeniyle gelemeyen gönülleriyle destekleyen tüm Berber ve Kuaför Meslektaşımıza teşekkür ederim”dedi.

Please follow and like us:
Pin Share

Comment here