NE-NEREDE-NASILYAŞAM

ŞEHRİN YÜKSELEN YILDIZI ( MİLSAPARK)

Düşünsenize şehrin tam ortasında hem de kalbinde yeni bir yaşam alanı atıyor. Üstelik şehrin en gözde yerinde, yeşil alanları, sosyal donatıları ve yaşamın en renkli ve enfes manzarasıyla MİLSAPARK sizlere merhaba diyor.

MİLSAPARK Konut Yapı Kooperatifi…

Toplamda 11 blok 534 daire ve 49 mağaza alanı..

250 üyeli MİLSAPARK Konut yapı Kooperatifi 250 üyeli başladığı heyecan verici serüvende, inanılmaz bir yol kat ederek emsalsiz konutlarını müşterileriyle buluşturuyor.

Öyle ki bu ihtişamda bu kalitede ve bu cazibede başka bir alan olmadığı gibi ısrarcı ve bizde olmalıyız mutlaka diyenlere maalesef şu sıralar talep bazında üzgünüz diyerek geri çevrilmek zorunda kalınıyor..

Afyonkarahisar’ın en gözde yeri o kesin. 150 bin metrekare kapalı alanıyla emsal değeri yaklaşık 2 milyar lira..peyzajıyla sosyal doku ve donatılarıyla kaliteden asla ödün vermeyen yaklaşımıyla kooperatif konutu kavramının çok ötesinde sektördeki yeni bir açılımla konut sektörünü bambaşka bir boyuta çekiyor MİLSAPARK..

534 KONUTUN 250 ADETİ KOOPERATİF ÜYELERİNİN. GERİYE KALAN 284 DAİRE VE 49 MAĞAZA İSE ZAMANINDA TALEP EDEN MÜŞTERİLERİNİN..

 

İnşaat sektöründe Yükselen yıldızımız MİLSAPARK Konut Yapı Kooperatifinin Yönetim Kurulu SADİ ÇELEBİ, EREN ALAN VE MUHAMMED RAŞİT BİRLİKTİRDEN OLUŞUYOR.

Kooperatif konutundan, rezidans anlayışına sıçrama yapan firma müşterilerine lüksü ve kaliteyi sunmak için 24 saat çalışıyor. Bu bağlamda proje 2 etap şeklinde oluşuyor. Birinci etapta 6 blok, 288 daire ve 27 mağazandan oluştu. Yetkililer 2022 yılı Temmuz ayında ilk etabın biteceğini belirtiyorlar.

İkinci etapta ise kalan 5 blok, 246 daire ve 22 mağaza ise 2023 yılı Temmuz ayında bitecek.

MİLSAPARK Konut Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Sadi Çelebi ise yaptığı açıklamada ”Afyona marka değeri çok yüksek yaşam alanı algısını değiştirip, bulunduğu bölgeye katma değer sağlayacak bir eser bırakmak istiyoruz. Bu yaşam alanından sonra inşaat sektöründe yepyeni projelerle yaptığımız işlerin hep üzerine katarak işlerimize devam edeceğiz” diyor.

Çelebi konuşmasının sonunda ise ”Bu kadar olumsuzluğa rağmen     ( Başta Pandemi, Ağır kış şartları, Global Ekonomik buhran ve Üretimden kaynaklı ürün tedarik sorunları ) bizi bu devasa projede zora soksa da çözüm ortaklarımızla beraber yoğun mesai harcayarak kaybedilen zamanı telafi etmeye çalışıyoruz. MİLSAPARK Peyzajı sosyal yaşam ve donatılarıyla sektördeki kooperatif konutu simgesini bambaşka bir noktaya taşıdı. Çünkü biz bu projede çözüm ortaklarımızla birlikte insanlarımızın çok daha iyi yerlerde ikamet etmelerini yürekten diliyoruz” dedi.

Please follow and like us:
Pin Share

Comment here