NE-NEREDE-NASILYAŞAM

HAMSİ KÖY FIRIN SÜTLACI GURU CAFE DE

Peki Guru Cafe nerede mi? Erenlerde Sahipliğini Enes Aksu’nun yaptığı cafe Üniversite öğrencilerinin ve merkezden giden pek çok insanın ilk tercihlerinden..İnanılmaz derecede tıka basa  dolu.. Muhteşem patron Enes Bey zaten kim olursanız olun güler yüzüyle sizi kapıda bizzat karşılıyor yerinizi ayarlıyor ve garsonlar etrafınızda pır dönüyor.

Geçtiğimiz günlerde Bir akşam erenlerde Guru Kahvede arkadaşlarla bir araya gelmiştik. Burada ortam, işletmecilik ve ürünler gerçekten başarılı. Bir ürünü özellikle herkese tavsiye etmeden geçemeyeceğim Sütlaç yapıyorlar ama daha önce yediklerinizi kesinlikle unutun diyorum..

Menüdeki adı da farklı Hamsi köy Fırın Sütlacı olarak geçiyor. Üzerinde fırınlanmış bütün bütün fındık parçaları var. Tadı inanılmaz lezzetli. Çok farklı bir karamelizasyon lezzeti var. Sırrını sorduk. İçinde kesinlikle katkı maddesi olmadığını, uzun süre kısık ateşte tahta kaşık kullanımına dikkat edilerek pişirildiğini söylediler.

Gerçekten herkese denemesini tavsiye ederim. Bu arada GURU CAFE normal bir kafe den çok farklı bir mekân. İnanılmaz güçlü bir mutfağı var. Ekip dinamik, güler yüzlü gerçekten kalpten tebrik ediyorum hepsini Yani tüm çalışanlarını..

Please follow and like us:
Pin Share

Comment here