DÜĞÜNLER - ÖZEL ANLAREN GÜZEL AİLELERNE-NEREDE-NASILYAŞAM

SEVENLERDE MUTLU ANLAR “YAĞMUR &İSMAİL”

ONLAR ERDİ MURATLARINA “YAĞMUR & İSMAİL”

Şehrin sevilen sayılan esnaflarından değerli dost Namı değer Foto Fikret, Fikret Seven canından çok sevdiği biricik kızını Yağmurunu evlendirdi. Değerli dostumuz biraz hüzün, biraz gurur ve biraz burukluk yaşadı ama, kızının mutlu yuva özlemini görünce gerçekten inanılmaz mutlu oldu..

SEVEN VE ŞAHİN AİLELERİ BİRLEŞTİ.

İlimiz ailelerinden Seven ailesi, Fikret ve Ayşe Seven çiftinin güzeller güzeli kızları Yağmur ile Şahin ailesi Kadir ve Şefike Şahin çiftinin yakışıklı oğulları İsmail mutlu bir yuva kurmak için hayatlarını birleştirdiler. Kalabalık bir davetli topluluğu eşliğinde yapılan düğünde misafirler genç çiftin mutluluğuna ortak olurlarken ailelerde ise guru ve sevinç bir aradaydı. Zeybekler çalındı kınalar yakıldı pastalar kesildi ve pist bir an olsun boş kalmadı..

 BU KEZ ORGANİZASYONU KENDİ KIZINA YAPTI.

Yıllardır insanların mutlu anlarına ortak olan ve onların adeta düğün fotoğraf ve organizasyon işlerini yapan değerli dostumuz Fikret Bey bu kez kendi evladının mutluluğuna hazırlık yaparken, neredeyse gözleri doluyordu. Bu mutlu anlarda anneler ise evlatlarının mürüvvetleri için bir araya gelerek büyük bir sevinç yaşadılar. İmzalar atıldı. Yağmur ve İsmail çifti ise masaları dolaşarak misafirlerini karşıladılar. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar düğün coşkusu ve neşesi hiç bitmedi adeta.. İnanılmaz bir geceden sonra toplu resimler çekildi ve genç çifte mutluluklar dilendi. Bizde Afyon Magazin ve Afyon Press aileleri olarak genç şahin çiftimize mutluluklar diliyor uzun ve hayırlı ömürler diliyoruz.

 

 

 

Please follow and like us:
Pin Share