NE-NEREDE-NASIL

GURMEMİZ ŞENGÜL YOLLARDA

Karahisar Lokantası Ambaryolu Caddesinin en renkli en büyük lokantalarından biri. Şehrin sulu yemek ve diğer çeşitlerinde en çok seçeneği olan lokantamız tamamen sınırsız menü seçenekleriyle ilimizde vatandaşlarımızın uğrak adreslerinden biri.

İşletme sahibi Tufan Atılgan 1984 yılından bu yana İkbalde başlayan aşçılık serüveninden sonra meslek hayatının neredeyse 20 yılını devirerek bu işletmenin sahipliğini yaparken onun en büyük yardımcıları ise kendi gibi bu alanda yetişen çocukları.

Yaklaşık 10 yıldır kendi işine odaklanan ustamız lezzetli ve harika yemekleriyle herkesin gönlünde taht kurmuş durumda. Oğulları İsmail ve Uğur Atılgan ile muazzam bir menüyü her sabah hazırlayan Usta Tufan Atılgan hem kalite hem de hijyen konusunda kesinlikle taviz vermiyor. Kullandığı kaliteli malzemelerle özellikle sabah çorbasıyla gerçekten damak tadına muhteşem seçenekler sunuyor.

Karahisar Lokantasının menüsünde 14 çeşitten fazla sınırsız sulu yemek seçeneği bulunuyor. Her sabah 5 çeşit çorbası ve enfes Et döneriyle Gurmemiz İhsan Şengül’den de tam not almayı biliyor. Lokantanın en büyük özelliklerinden birisi de esnafa olan yakınlığı. İnsanlar öğle saatlerinde hınca hınç dolduruyor lokantayı. Güler yüzlü hizmetlerinin yanında şehrimizde okuyan öğrencilerin en büyük uğrak adresi olmayı da iyi beceriyor. Ekonomik fiyatları kalitesi ve lezzetli yemekleri onu Ambaryolu’nun en cazip lokantası haline getirirken ustamız Tufan Atılgan ise”  Şehrimiz insanına hizmet etmek, onların damak tadına hitap etmek çok önemli. Biz ailecek bu işe kalpten gönül verdik. Yemeklerimizde en büyük katkı maddemiz sevgimiz ve saygımız” diyor. Gurmemiz İhsan Şengül’ün tam not verdiği Karahisar Lokantasının favori yemekleri ise şöyle;

KARAHİSAR LOKANTASI FAVORİ YEMEKLERİ

Tandır Çorba.

Aşçı Tabağı.

Yaprak Döneri.

Please follow and like us:
Pin Share

Comment here