NE-NEREDE-NASIL

PİDE SEVGİYLE BULUŞTU “BAŞAK PİDE SALONU”

Gastronomi dalında aday olan ilimiz ciddi anlamda bir sınavdan geçerken elbette lezzet duraklarını da bulmak zorunda. İşte bizce aday yerlerden biri BAŞAK PİDE VE LAHMACUN SALONU…Bu adamlar bu işi süper biliyorlar. Gerçekten Yoncaaltı cami yanındaki Başak pide ve lahmacun salonu hem lezzet hem de sunum konusunda rakiplerine fark atıyor desek abartmış olmayız.

Selim,Selami,Cengizhan,Kemal Adıbelli ailesinin yanında Kadir Altıntaşla birlikte bir aile şirketi gibi yönetilen pide ve Lahmacun salonun da hem pide çeşitleri hem de yemek adına muhteşem lezzetler var. Biz gidip gördük yedik denedik ve kesin kararımızı verdik Mutlaka gİdip ailenizle birlikte bu enfes lezzetleri tatmalısınız.

Ustalara soruyoruz “Nedir bu kadar lezzetli yapan burayı.. Yarı şaka yarı ciddi sevgimizi katıyoruz” diyorlar. Haklılarda daha kapıdan itibaren sizi davet edip son derece neşeli ve güleryüzle ilgileniyorlar ki hakikaten bir ev sıcaklığını size sunuyorlar. Şu bir gerçek! en lezzetli lahmacun burada. İnanın yedikçe yiyesiniz geliyor. Ustalarımız Selim, Selami,Cengizhan Adıbelli ailesi  ilimiz Susuz kasabasından.. Kadir ustamız ise bu işe yıllarını veren bir başka değer. Başak Pide ve Lahmacun Salonu zaten bir ekol.. Hal böyle olunca ustalar şöleni yemekle birlikte taçlandırıyorlar.Kısaca şunu söylemekte ısrar ediyoruz. Lütfen ailenizle çalışanlarınızla ister oraya gidip pide yiyin isterseniz siparişinizle birlikte evinize kapınıza kadar hizmet sunulsun. Misafirlerinize, günlerinizde,davet ve ikramlarınızda Başak Pide ve  Lahmacun salonu “yemek sepeti” dahil olmak üzere sosyal mecrada da bir tık yanınızda… Sipariş telefonları ise  0 272 213 34 52

Please follow and like us:
Pin Share

Comment here