NE-NEREDE-NASIL

KAZ ETİ VE ARAP AŞI LEZZETİ

Nihat Selek, Arif Yağcı ve değerli dostları her zaman ki gibi gelenekselleşmiş bir etkinliğe imza atıyorlar. Yapılan bu güzel uğraşıda değerli abimiz Arif hocamız bakın olayı nasıl özetlemiş.

Afyon’umuzun akraba, eş dost kalabalık ve hoş sohbetler içeresinde soğuk kış günlerinin vazgeçilmez yemeği KAZ ETİNDE SUYU İLE YENEN ARABAŞI yemeğini DOSTLAR MECLİSİNDE dostlarla yemenin keyfi ve sohbeti harikaydı..

Havanın ayaz karların kalkmadığı, Dostlar meclisinde dostlarla beraber arabaşı çektik. Büyüklerimiz eskilerden dem vurdular. Kimi tepsilerde arabaşını kesti, kimi kazı parçaladı. Kimi suyunu dağıttı. Yemesi bu kadar mı lezzetli olurmuş. Şunu gördük ki ne yerseniz yiyin, ama sevdiklerinizle, dostlarla kısacası yalnız değil birlikte yemelisiniz. Bir yemeğin bu kadar lezzetli olduğunu düşünmezdim.

Değerli üstadın anlattıkları elbette bu kadar değil. Hoş sohbetler neşeli anlar ve keyfine doyulmayacak saatler, bunun yanında afiyetle ve iştahla yenen muhteşem arabaşı…Daha ne diyelim tüm dostlar meclisine selamlar olsun..

 

Please follow and like us:
Pin Share

Comment here