YAŞAM

ŞEHRİN YENİ TRENDİ “ESDEM BUTİK V.I.P”

Girişimcilik üstüne master yapan hanımlar.

Çiğdem Çakır, Derya Zemheri ve Esra Kılıçaslan…

Onları diğer hanımlardan ayıran en büyük özellikleri Ticaretle uğraşmaları cesaretleri ve girişimcilik adına ne varsa korkmadan yılmadan savaşçı amazon olmaları..

İnternet üzerinden veya butik büro satışlarıyla gerçekten kimsenin kolayca cesaret edemeyecekleri bir işi üç arkadaşın ilimizde pekte örneği olmayan bir şekilde başarıyla sürdürmeleri..

ESDEM BUTİK BAYAN GİYİM V.I.P

İnternet ortamında pandemi nedeniyle ev ortamına göre giyim konusunda bayanların tüm isteklerini yerine getiren Esdem Butik V.I.P inanılmaz çeşitleri ekonomik fiyatları ve son moda tasarım giyim çeşitleriyle hanımların gözdesi olmayı başardılar. Trend giyim ve moda olan ne varsa tamamen onların elindesiniz. Güzel ve samimi yüzler siz bayanlar için en güzel en yakışan en tarz sahibi kıyafetleri sizler için adeta defile kıvamında sunuyorlar ve sizler almadan asla yapamıyorsunuz. Çünkü tarz ve stil sahibiyseniz kesinlikle adresiniz ESDEM BAYAN BUTİK V.I.P

Çok yeni olmalarına rağmen bu sene başında iş başı yapan hanımlar, kendi aralarında anlaşarak neler yapabiliriz konusunda fikir birliği yapmışlar ve sanal mağazanın ilk kilidini ilimizde açarak bayan giyiminde Afyonlu hanımları ESDEM BUTİK BAYAN GİYİM V.I.P. de buluşturmuşlar. Gerek internet ortamında gerekse bürolarında ki mağaza reyonunda sizleri son moda trend giyimle buluşturup kadın girişimciler olarak Afyonda bir ilki gerçekleştirerek ev ortamında sizleri bu muhteşem ürünlerle baş başa bırakıyorlar. Sizin yapacağınız şey ise üzerinize yakışan ve beğendiğiniz ürünü almak..

 

Please follow and like us:
Pin Share

Comment here