HAFTANIN GÜZELİ

EFSANENİN ÖNÜNDE “ÇİĞDEM ÇAKIR”

ÇİĞDEM ÇAKIR.

Genç güzel ve başarılı Esdem Bayan butik ortaklarından. Girişimcilik üzerine kadınların cesaret konusunda ki en önemli kişiliklerinden. Son derece neşeli güler yüzlü ve samimi. Onun canını sıkacak bir şey olduğuna biz asla inanmıyoruz. Son derece dayanıklı soğukkanlı ve bir o kadar da keyifli bir güzel…

Başarı dolu dünyasında ailesinin desteği inanılmaz.. O yüzden Çiğdem hanım için ailesi olmazsa olmazı..Çoğu yerde fark edilen güzelliği arkadaşlarına olan düşkünlüğü, inanılmaz derecede yardımsever oluşu ve hiç dinmeyen gülümsemesiyle gerçekten sinema afişlerinden çıkmış bir assolist gibi..

Şehrin sevilen sayılan simalarından..Her giydiğini kendine yakıştıran kırmızı siyah ve mavi tonların hayranı olan değerli güzelimiz aynı zamanda doğayı hayvanları ve tabiata aşık bir insan. Onun dostluğunu ve güvenini kazanmak kolay değil, ama bunu başarırsanız ölene kadar size sadık bir dostla güvenli yarınlara adım atabilirsiniz. Lafı ağzında olup hiç kimseye eyvallahı olmayan dobra ve mert bir insan Çiğdem Çakır..Haftanın güzeli olan değerli dostumuz her daim samimi ve yardımsever..

Please follow and like us:
Pin Share

Comment here