TURİZM-SAĞLIKYAŞAM

İLKLERİN ÖNCÜSÜ FUARDAN YENİ ATILIMLAR

Fuar Hastanesi her geçen gün kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Diyetisyen İrem Akgönül hasta ve danışan kabulüne başladı.. İdealist bir kişiliği olan İrem Akgönül danışanlarının sağlığı için her zaman daha iyisini sunma amacıyla çalışmalarına devam ediyor.

İrem Akgönül Konya Ticaret Odası Karatay Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden mezun olan bir profesyonel.. Halen Yüksek lisansını Afyon Kocatepe Üniversitesinde yapmakta.

DİYET PROGRAMLARI ÇOK ÖNEMLİ..

Hastalarda; hastalıklarda beslenme,  gebelikte beslenme, anne ve çocuk beslenmesi, sporcu beslenmesi alanları başta olmak üzere her yaştan bireye kişiye özel hazırladığı beslenme programlarıyla danışmanlık hizmeti vermekte olup, ayrıca beslenme alanında bilimsel gelişmeleri yakından takip ederek danışanlarına yaşam tarzlarına uygun sürdürülebilir bir beslenme tedavisi uygulamakta ve yaşam boyu sağlıklı beslenmeyi sürdürmelerini öncülük etmektedir. Onun uzmanlık alanındaki başarı dolu dünyası ise hastalarınca yakınen bilinmekte. Bu arada Fuar Hastanesinde çok önemli ve hastalarının uzak şehirlere gitmekten kurtaracak çok önemli bir bölüm daha hastane bünyesinde hayat buldu.

Hastanede diyetisyenler tarafından vücut analizi cihazı ile (kas-yağ kütlesi, sıvı miktarı, metabolizma yaşı) uygun tanı ve tedavi hizmetleri verilmekte.

 

Diyetisyenlerimiz ilk görüşmede danışanların beslenme alışkanlıklarını ayrıntılı olarak incelemekte, vücut analiz cihazı ile vücut yağ, kas, su oranını (ödem) tespit etmektedir. Bundan sonra kişinin yaşı, boyu, cinsiyeti, günlük fiziksel aktivitesi ve kan bulguları doğrultusunda kişiye özel beslenme tedavisi planlanmakta ve düzenli olarak takibi yapılmaktadır.

Randevu ve Bilgi İçin; 0 272 223 44 44

SERTLEŞME SORUNUNUN ÇÖZÜMÜNDE YENİ YÖNTEM ARTIK FUAR HASTANESİNDE

Özel Fuar Hastanesi Üroloji Uzmanı Op. Dr. Cemal Selçuk Ertaş, erkeklerde kabus haline gelen ED1000 sertleşme sorununu anlatıyor

Sertleşme Sorunu (ED) Nedir? ( ED = Erektil Disfonksiyon )

Cinsel ilişki için gerekli sertleşmeyi başlatamama veya sürdürememe durumunun devamlı ya da tekrarlayan şekilde olmasıdır. Penisteki damarların çeşitli nedenlere bağlı olarak bozulması neticesinde sertleşme için yeterli miktarda kanın penise girememesi ya da giren kanın peniste depolanamaması sonucu sertleşme sorunu ortaya çıkar.

Sertleşme Sorunu Kimlerde Görülür?

40 Yaş ve Üzeri, Diyabet Hastaları, Prostat Hastaları ve Prostat Ameliyatı Olanlar, Kalp ve Damar Hastaları, Kolestrol ve Yüksek Tansiyon Hastaları, Birtakım İlaçların Yan Etkilerine Bağlı, Aşırı Kilosu Olanlar, Alkol ve Sigara Tüketenler, Psikolojik Sorunu Olanlar…

ED1000, 40 yaş üzeri erkeklerin yaklaşık %52’sinde gözlenen sertleşme sorunu (Erektil Disfonksiyon) için yeni ve kalıcı bir tedavi yöntemidir.ED1000 Tedavisinde, hasta tarafından hissedilmeyen düşük enerjili akustik şok dalgaları bu tedavi için özel geliştirilmiş başlıklar ile uygulanır. Yapılan bilimsel araştırmalarda, ED1000 şok dalgalarının kök hücreler aracılığı ile damar iç yapısını onardığı ve yeni mikro damarlar oluşturduğu, böylelikle penisteki kanlanmayı artırarak sertleşme sorununun ana nedenini tedavi ettiği kanıtlanmıştır.

ED1000 PENİS KALINLIĞINI DA ARTIRMAKTADIR

Yapılan bilimsel çalışmalarda, ED1000 Tedavisinin penis kalınlığını da arttırdığı gösterilmiştir. Penis kalınlık artışı, ED1000 Tedavisinin bitimini takip eden ilk ay sonunda birçok hastada izlenmektedir.

NEDEN ED1000?

Sertleşme Sorununa Özel Tasarlanmış Dünyada Tıp Literatürüne Giren İlk ve Tek Cihazdır.

Dünyada ilk defa Sertleşme Sorununda İLAÇSIZ, AĞRISIZ ve KALICI bir tedavi imkânı sunmaktadır. Geçici etki gösteren, yan etkisi olan ve risk taşıyan ilaçlar yerine ED1000 Tedavisi, dünyada ilk defa sertleşme sorununu artık kökünden çözen yepyeni bir tıbbi tedavi olarak ortaya çıkmıştır. Geçici çözümlerin yerini kalıcı tıbbi tedavi almıştır.

ED1000 Tedavisinde Bilinmesi Gerekenler

20’şer dakikalık seanslar halinde, Hafif derece hastalarda 6 seans, Ağır derece hastalarda ise 12 seans uygulanan ED1000 Tedavisi, kök hücreleri uyararak penis damarlarında onarım ve yeni damar oluşumuna yol açmaktadır. Böylelikle ED1000 Tedavisi, sertleşme sorununun ana nedeni olan kanlanma yetersizliğini düzelterek normale döndürmekte ve problemi kökünden çözmektedir. Son 15 yıldır koroner kalp hastalığında başarıyla kullanılan şok dalga tedavisi, ED1000 teknolojisi ile bu defa sertleşme sorununda da yüksek başarıya ulaşmıştır. Bu nedenle, ED1000 Tedavisinde kalp damar hastaları için risk ve tehlike yoktur. Ayrıca, penis bölgesine lokal uygulanması nedeniyle ED1000 Tedavisinin hiçbir organa yan etkisi bulunmamaktadır. ED1000 Tedavisi, diğer kullanılan ilaçlar ile etkileşmez. ED1000 Tedavisi öncesi ve sonrasında hiçbir hazırlık ve kısıtlama gerekmez, hasta günlük yaşamına devam eder. ED1000 Tedavisi sırasında hiçbir yatıştırıcı veya anestezi gerekmez, hastanede yatış söz konusu değildir. ED000 Tedavisi ile sertleşme sorununda artık ilaçlara bağımlılık ve ilaca bağlı yan etkiler ortadan kalkmaktadır. ED1000 Tedavisi, aynı zamanda, ilaç kullanırken gereken cinsel ilişkiyi önceden planlama gereğine de son vermektedir.

 

Please follow and like us:
Pin Share

Comment here