TURİZM-SAĞLIKYAŞAM

TERMALİN YENİ YILDIZI “JURA HOTELS | AFYON THERMAL”

Termalin başkenti Afyonkarahisar’ın sağlık ile buluştuğu doğanın termal mucizesi, sağlık, zindelik, tatil ve eğlencenin vazgeçilmez adresi JURA HOTELS AFYON THERMAL’E Hoş Geldiniz. Evet, otel yetkilileri sizleri yani misafirlerini böyle davet ederlerken suyun ve sağlığın buluştuğu JURA da kapılarını sizlere sonuna kadar açıyor..Ve şunu özellikle iletiyorlar. Düğünleriniz nişanlarınız özel anlarınız ve kutlamalarınız toplantı ve kongreleriniz JURA HOTELS ile daha bir farklı ve anlamlı olacak..

JURA HOTELS | AFYON THERMAL FARKI..

Eminiz ki kalite ve hizmette sınır tanımayan oteller zincirinin son halkası ilimizde..Öylesine muazzam ve sınırsız tatil seçeneğin tek adresi JURA OTEL..

Eski adıyla Çakmak otel yeni adıyla JURA HOTELS gerçekten beklentilerin çok üstünde hizmet anlayışıyla termal otelcilikte parlayan yıldız olarak tüm misafirlerinin gözdesi olma yolunda..

JURA HOTELS | AFYON THERMAL düğün davet kongre ve toplantılarınız için farklı ve konforlu alanları özel davetleriniz ve özel anlarınız için farklı oturma düzenlerine göre ayarlanabilen salonlarıyla ölümsüz anların baş tacı olarak anılarınızda yer edinecek..Özellikle düğün nişan ve çok özel anlarınıza şahitlik yapacak olan JURA HOTELS AFYON THERMAL mutluluğunuz için sizi ve sevdiklerinizi en iyi biçimde ağırlayacaktır. Yenilenen konsepti üstün hizmet anlayışı hijyen ve sağlıklı alanlarıyla termalin doyumsuz tadını JURA HOTELS ile bulacaksınız.

SİZİ BEKLİYORUZ

Türkiye’nin termal başkenti Afyonkarahisar da Jura Hotels | Afyon Thermal misafirlerini ağırlamak üzere kapılarını açtı. Afyonkarahisar’da ki vazgeçilmez adresiniz olacak olan Jura Hotels | Afyon Thermal mükemmel konaklama alternatiflerinden Spa’sından çocuk kulübüne, dünya lezzetlerini sunan restoranlarından sınırsız rahatlığın yaşandığı termal bölümlerine kadar tam anlamıyla hayallerinizdeki tatili sunuyor.

Jura Hotels tecrübesiyle Afyonkarahisar’da hizmet vermeye başlayan Jura Hotels | Afyon Thermal, Balo salonları, Fitness Center ve A’la Carte restoranıyla Afyonkarahisar’ın büyük ilgisini topladı.

4000 metrekarelik Mercan Spa & Wellness ile Afyonkarahisar’ın dünyaca ünlü şifalı sularında bedeninizi huzura kavuşturacak, birbirinden farklı masaj tekniklerinin yanı sıra çok kapsamlı Fitness Center’ı ile zihninizi ve bedeninizi zinde tutacaksınız.

Yenilenen konsepti üstün hizmet anlayışı ve Covid-19 tedbirleri ile termalin doyumsuz tadını Jura Hotels | Afyon Thermal ile bulacaksınız.

 

 

Please follow and like us:
Pin Share

Comment here