TURİZM-SAĞLIKYAŞAM

PARKTAKİ EFSANE ADAM “AHMET YILMAZ YAVUZ”

Ahmet Yılmaz Yavuz… Sandıklı Park otelin efsane müdürü…Deyim yerindeyse turizm ve otelcilik konusunda bir duayen bir şef..Onun yetiştirdiği öğrenciler stajerler ve bu mesleğe gönül vermiş yetenekler hepside efsane müdürden illa ki bir şeyler kapmışlardır. Park otel onunla birlikte bölgenin ilk ve tek hâkimi olmuştur. Misafirlerinin rahat ve huzuru için ne gerekiyorsa yapan inanılmaz derecede çalışanlarının da çok sevdiği saydığı hatta baba yerine koydukları bir müdür, bir amir,  bir duayen.. Oteli anlatmak istersek inanın Ahmet müdürle hayat bulan bölgenin ve konumun eşsiz alanında muazzam bir otel.

AYRICALIKLAR DÜNYASI SANDIKLI PARK OTEL

Sandıklı Thermal Park Hotel’de minimalist çizgiler, rahatlık, konfor ve son teknoloji donanımı bir araya getirerek özel dizayn edilmiş odalarımızda daha sağlıklı günlere “merhaba” deyin.

Oda Özellikleri:

Direkt Çıkışlı Telefon

Büyüteçli Makyaj Aynası

Saç Kurutma Makinası

Sofa bed

Çamaşır Kurutma Askılığı

Kettle ve Çay Seti

Banyoda Telefon

Split Klima

Müzik Yayını

Merkezi Isıtma

Minibar

Uydu Yayınlı LCD TV

Makyaj Masası

Halı Zemin

Emanet Kasası, Duşa kabin.. Sadece bu kadar değil. O kadar değişik ve özel odalar var ki anlatılacak gibi değil, kısacası süper üstü odalar..

2000 Yıllık Şifalı Suyu İle Hastalarına Tedavi İmkanı Sunan Sandıklı Thermal Park Hotel Ailesi Olarak Siz Değerli Misafirlerini Ağırlamaktan Onur Duyuyor.

LİDER MÜDÜR EN ÖN SAFTA “AHMET YILMAZ YAVUZ”

Sandıklı Thermal Park Resort Spa & Convention Center’de. Oda dizaynı misafirlerin maksimum konfor elde edebilmeleri için özel olarak tasarlanmış. King Suit odalar misafirlerin konaklamaları esnasında her ihtiyaçlarına karşılık verecek şekilde düşünülmüş ve tüm ekipmanlar oda tipine dâhil edilmiş. Ayrıca odanın diğer özellikleri; 2 Oda – 60m²dir. Kısa bilgilerle Sandıklı Park oteli size anlatmak çok zor. Önümüzdeki kurban bayramında sanatçıları bile hazır Ünlü sanatçı LARA otelde bayramın dördüncü günü sahne alacak ve sizler eminiz ki yerinizi daha şimdiden ayırtacaksınız. Muhteşem bir gece daha sizleri şimdiden bekliyor.

Sosyal sorumluluk projelerinden tutunda, lavanta tarlalarına kadar, uluslar arası otel  puanlama misafir seçeneğinden tutunda, frig vadisi açılımlarına kadar Sandıklı Park otel ve değerli müdürleri Ahmet Yılmaz Yavuz il için çok önemli bu koşuda en ön safta yerlerini çoktan almış durumdalar.

Please follow and like us:
Pin Share

Comment here