DÜĞÜNLER - ÖZEL ANLARYAŞAM

JALE VE BEKİR KARAMAN DÜNYA EVİNDE

Sinanpaşa Belediyesinin başarılı ve girişimci başkanı Erdal Karaman geçtiğimiz hafta canı ciğeri her şeyi biricik oğlu Bekir’in dünya evine girmesiyle inanılmaz bir keyif aldı. Oğlunun mutlu bir yuva kurmak için bu girişimi baba Karamanı inanılmaz hüzünlendirse de Başkanın yüzünde bir gurur ve evlat sevgisi had safhadaydı.

Nimet ve Erdal Karamanın biricik yakışıklı oğulları Bekir ile Hanım ve İslam Hasanova çiftinin dünyalar güzeli kızları Jale düzenlenen törenle dünya evine ilk adımlarını attılar. Sinanpaşa Belediye Başkanının oğlu olan Bekir Karaman ve güzel gelin davetlilerle tek tek ilgilenirlerken, baba Karaman ise ağır misafirlerini kapıda karşılayarak davetlilerini tek tek gönülledi. Akrones Otelde düzenlenen düğün merasimine yoğun bir davetli topluluğu katılırken, genç damat ve gelinin heyecanları yüzlerinden okunuyordu. Pisti bir an olsun boş bırakmayan davetliler genç çifte ömür boyu mutluluklar dilediler. Siyaset dünyasının da hazır olduğu düğünde şüphesiz ki en çok eğlenen ve keyif alan damadın kız kardeşi birsen hanımdı.

Bu arada Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Uluçay Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman’ın kıymetli evladı, İl Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Bekir Karaman ve Jale Karaman çiftinin düğününe katılarak hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Başkan Uluçay konuşmasında “Cenab-ı Allah çiftlerimize bir ömür huzur ve muhabbet versin. Dedi. Allah hayırlı etsin diyen il yönetimi gerek ilçe gerekse gençlik kolları olarak tam kadro düğünde keyifli ve mutlu anlar yaşadılar.

Please follow and like us:
Pin Share

Comment here