KÜLTÜR-SANATYAŞAM

GENÇ LİDERLERDEN FİLM ŞENLİĞİ

Gençlik projeleri destek programı (2020-1) kapsamında TC Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen ve yürütücülüğünü Afyonkarahisar Girişimci Genç Liderler Derneğinin yaptığı “Lider Genç Kitap Kahve ” projesinin “Film Atölyesi” etkinliği başladı.

Atölyenin açılışı ise Girişimci Genç Liderler Derneği yönetim kurulu başkanı Behlül BEŞEN tarafından gerçekleştirildi.

Dernek ofisinde ilki gerçekleştirilen atölyeye çeşitli yaş gruplarından gençler bir araya gelerek hep beraber izlenilen film hakkındaki görüşlerini sundular.

Keyifli ve bir o kadar da eğitici geçen atölyede BEŞEN proje kapsamında yapılmış ve yapılacak olan faaliyetlerden de söz etti. Diğer atölyeler gibi Film Atölyesinin de bundan sonra devam edeceğini belirten Beşen, birlikte yapılacak etkinliklerin sosyalleşme, istişare ve birliktelik ortamına katkı sağladığını dile getirdi.

Yönetim kurulu üyesi Ayşe Dicle Ortanca’ nın moderatörlüğünde ilerleyen atölyede filmden kesitler de konuşuldu.

” Kıvılcımlarınız hayatınızın tek amacı değildir . ” mesajını içeren filmde başrole verilen ikinci yaşama şansı için ORTANCA  “Umarım bundan sonra nereye yürüdüğümüze ve bize verilen bu hayatı değerlendirmeye daha çok dikkat ederiz ” diyerek katılımcı gençlere görüşlerini belirtti.

Atölyeye Girişimci Genç Liderler Derneği yönetim kurulu başkanı Behlül BEŞEN , Genel Sekreter Meryem ARACI, Basın Sorumlusu Nalin AYAZ , Yönetim kurulu üyeleri Ayşe Dicle ORTANCA ile Tuğçe AKTÜRK ve gönüllü ekibi katıldı

Please follow and like us:
Pin Share

Comment here