SEYHAN BAŞKAN DUR DURAK BİLMİYOR

1 Min Okuma

Son derece başarılı girişken ve atak..

İscehisar’ın başarılı belediye başkanı Seyhan Kılınçaslan dan bahsediyoruz. Ve ekliyor değerli başkan yapmış oldukları ilçe çehresi peyzajı hakkında bilgiler veriyor. İlçemizin Çehresi Yenileniyor

İlçemizin daha modern ve estetik bir görünüme kavuşması amacıyla başlatılan çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Bu kapsamda, İscehisar Belediyesi ve Karayolları iş birliğinde Mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ile Çalışlar Kavşağı arasındaki orta refüjde peyzaj çalışması gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen peyzaj çalışmalarıyla ilçemizin giriş ve ana ulaşım güzergâhlarında daha düzenli, bakımlı alanlar oluşturulurken, vatandaşlarımızın daha güzel bir çevrede ulaşım sağlamasına katkı sunuluyor.

İlçemizin çehresini değiştirecek ve yaşam kalitesini artıracak çalışmalarımız devam edecek. Çalışmaların geçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Bu Makaleyi Paylaşın
Takip etmek:
Magazin Gazetecisi Aydemir