NE-NEREDE-NASILYAŞAM

ELİBOLLAR TARIM İFTİHARLA SUNAR

ÇİFTÇİLERİMİZE MÜJDE!

Konya’da yapılan büyük Tarım fuarında gerçekten ilimiz adına Elibollar Tarım büyük bir çıkarma yaptılar. Başarı ile temsil edilen ve dünyada bir ilki gerçekleştiren firma, katılımcılardan büyük takdir topladı. Firma yapılan tarım fuarı sonrası açıklamalarında ar-ge çalışmalarının ne kadar büyük önem arz ettiğini bakın nasıl açıkladılar.

Çiftçilerimizin işlerini kolaylaştırmak adına yılların verdiği bilgi ve birikimlerimizle, uzun uğraşlar sonucunda yapmış olduğumuz AR-GE çalışmalarımız meyvelerini vermeye başlamıştır.

Çiftçilerimize hem zamandan hem de yakıttan tasarruf etmesini sağlayan biçerdöver önüne takılarak kullanılan slaj makinamızı üretmiş bulunmaktayız. Sıfırdan üreterek bugüne getirmiş olduğumuz slaj makinası ile ilgili olarak tüm patent ve diğer sınai mülkiyet haklarımıza ilişkin gerekli başvuruları yaptığımızı kamuoyuna bildiririz.

Çiftçilerimizden aldığı destekle her gün büyüyen ve yaptığı yeniliklerle sektörünün öncü firması olan ELİBOLLAR şirketi olarak bu haklı onuru yaşadığımızı siz değerli müşterilerimize açıklamaktan gurur duyuyoruz.Dediler..

 

Please follow and like us:
Pin Share

Comment here