NE-NEREDE-NASILYAŞAM

LEZZETİN YENİ ADRESİ “KÖFTE 7 BURGER”

Ya yok böyle bir lezzet. Samimi söylüyoruz Mag donalds, burger kıng falan halt etmiş ..

Gerçekten yediğimiz en doğal en sağlıklı ve bir o kadar leziz hamburger çeşitleri yeni trend köfte burgerde..

Nerede mi? Tam emniyet müdürlüğü karşısı Erkmen kasabası yolu üstünde..Aslında köfte 7 Burger diye geçiyor adı. Tam bir aile şirketi işletiyor. İşin mutfak kısmında deneyimli ve samimi yüz baba Mevlüt Bayezıt var. Sonra evin damadı Murat Bey ve evin akıllı ve zeki küçüğü Mazhar Bey geliyor. Son derece hijyenik sağlıklı ve yeni bir kurum olmasına karşın görev bölümü ve siparişler konusunda inanılmaz hassaslar..

Köfte Burger, Sucuk Burger, Tavuk Burger ve daha pek çok çeşit inanılmaz doyurucu porsiyonlarla çok ama çok hesaplı fiyatlarla vatandaşa sunuluyor. İnanın ailenizle gittiğinizde asla pişman olmayacaksınız..

Dedik ya açılışları 2021 yılı..Yapacağınız tek şey şu. “0538 300 67 77” nolu telefonu arayarak siparişinizi vermeniz Hem trendyolda hem de getir yemekte ve daha pek çok sosyal medya platformunda rahatlıkla ulaşıp siparişinizi verebiliyorsunuz. İçeceklerinizi saymıyoruz bile. Değerli insanlar gerek hastane gerekse memur sınıfının adeta gözdesi konumundalar. Malzemeleri bol koymaktan kesinlikle kaçınmıyorlar.Ve en çokta inanılmaz lezzetleri ..Yedikçe yiyeceğiniz geliyor..Kısaca şunu size aktarmakta yarar var.Bu mekan özellikle tam acıkanların mekanı ve çeşitleriyle de göz dolduruyorlar..

 

Please follow and like us:
Pin Share

Comment here