DÜĞÜNLER - ÖZEL ANLARMÜZİK-SİNEMAYAŞAM

EFSANE MEKAN “ALANYA ROBİN HOOD”

YENİLEN YÜZÜYLE “ROBİN HODD” GECELERİ YAKIYOR

Yenilenen yüzü ile 2022 yaz sezonuna hızlı bir giriş yapan Alanya Robin Hood Club, her zaman olduğu gibi geçtiğimiz günlerde de dev bir konsere daha sahne oldu.

Geçtiğimiz yıldan beri müzik listelerini kasıp kavuran şarkılar yapan Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut’u yeniden sahnesinde ağırlayan Robin Hood, tıklım tıklım bir gece daha yaşadı. Hayranlarının akın ettiği konserde en sevilen şarkılarını seslendiren ünlü ikili, yaklaşık 1 ay aradan sonra ikinci kez Robin Hood Club’da konser vermiş oldu.

Yaklaşık 2 saat süren konserin ardından devam eden eğlence geç saatlere kadar sürdü. Bu arada şehrin yıldızı olan ve civar illerden de misafirlerini ağırlayan Robin Hood clup sahipleri Bayram ve Burhan Alaşkan Beyler bizzat misafirleriyle ilgilenerek gece boyunca onların keyifli vakit geçirmeleri için inanılmaz bir konukseverlik gösteriyorlar. Özellikle müziğin trend parçalarıyla gönülleri coşturan clup her zamanki görkemiyle ve sıklıkla yenilenen yüzüyle adeta ilçenin simgesi konumunda Yakışıklı ve samimi patronlar güvenlikten tutunda eğlencenin doruklara varmasıyla birlikte insanların rahat huzurlu ve keyifli akşamlarına adeta ortak oluyorlar.

Please follow and like us:
Pin Share

Comment here