DÜĞÜNLER - ÖZEL ANLARNE-NEREDE-NASILYAŞAM

SAÇ FESTİVALİ BÜYÜLEDİ

“BİR PERUKTA SİZDEN” SAÇ FESTİVALİ BÜYÜLEDİ.

Kanserle mücadele eden kadınların bir tebessümü ve peruk ihtiyaçları için kısa adı CMC CAT konfederasyon Mondial olan Dünya Kuaförler Konfederasyon Türkiye temsilcisi VE Balkanlar başkanı Mustafa Ceylan önderliğinde Eskişehir ilinde 3 GÜN SÜREN saç festivali düzenlendi. İlimizden Kuaför Erol Yardımcı ve Ekol kuaför Ali Ardıç düzenlenen yarışmalarda şehrimizi başarıyla temsil ettiler.

Eskişehir odun pazarı Hasan Polatkan Kültür Merkezinde düzenlenen ve 3 gün süren etkinlikler inanılmaz sahnelere ev sahipliği yaparken, Türkiye’nin dört bir yanından gelen bay, bayan, kuaförler, berberler, güzellik uzmanları ve şov takımlarının gösterileri nefes kesti.

DÜNYA ÇAPINDA BİR YARIŞMA VE KANSERLİ HASTALAR UNUTULMADI.

Üç gün süren etkinliklerde sırasıyla Erkek kuaförlere kesim ve renklendirme eğitimleri, Bayan kuaförlere renklendirme ve topuz eğitimlerinin yanı sıra, makas, makine ve ustura ile saç kesim yarışmaları, gece topuzu gece makyajı olmak üzere bayan kuaförler yarışması düzenlendi.

Şehir takım şovları ile etkinlikler, alanlarında usta ve duayenler tarafından keyifle izlenirken jüriler ise birincileri tespitte bir hayli zorlandılar. Kalabalık bir davetli topluluğu tarafından şovlar ve rüya takımlar keyifle izlenirken salonda bulunan yarışmacılar da yapılan etkinliklere katılarak inanılmaz saatler yaşadılar.

BAŞKAN CEYLAN” BİZ TÜRKİYEYİ ULUSLAR ARASI TEMSİL EDİYORUZ

CMC CAT Konfederasyon Mondial Dünya Kuaförler Konfederasyonu ve Balkanlar başkanı Mustafa Ceylan yaptığı açıklamada “2013 yılından beri Türkiye olarak dünyanın dört bir yanında bu organizasyonları düzenleyip hayata geçiriyoruz. Ülkemizin her bir vilayetinde temsilcisi olan kuaför ve berber dostlarımız başkanlarımız var. Eskişehir de bu etkinliği yaparken özellikle kanser hastası olan hastalarımızın saç ve peruk ihtiyaçlarını karşılamak için üniversite işbirliği ile festivalimizi düzenledik. Türkiye’nin her ilinden mesleki katılımlarla amacımıza ulaştığımızı görmek bizi ziyadesiyle memnun etti. Farkındalık yaratmak ve ulvi bir görevi yerine getirdiğimiz için ben ve yönetim kurulu arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

3 gün süren saç festivalinde son gün gala gecesi düzenlendi. Sevilen Sanatçı Akın Soy’un şarkılarıyla stres atan yarışmacı ve davetliler gecenin sonunu anılarda kalmak üzere çekilen toplu resimlerle sonlandırdılar.

 

 

Please follow and like us:
Pin Share

Comment here