NE-NEREDE-NASILTURİZM-SAĞLIKYAŞAM

YUKARI MAHALLE ŞATOSU “ NAZENDE CAFE”

Gerçekten Serkan muhtarın yeri olan ve hayat arkadaşı çok kıymetli eşi ile birlikte adeta küllerinden yeniden doğan konak NAZENDE CAFE şehirde o kadar çok konuşuluyor ki anlatılmaz Doğum günlerinden tutunda biraz kafa dinlemek ve kale manzarasında eşsiz kahve keyfini yudumlamanın tek adresi diyebiliriz.

Her geçen yaz akşamlarının müdavimi olan insanların buluştuğu tek adres olan NAZENDE CAFE de yemek olayından tutunda ailenizle keyifli huzurlu ve sıcak bir mola yeri gibi konağımız Tarihi içinde barındırdığı gibi genç yaşlı tüm kuşakların buluşma mekânında sıcak soğuk içeceklerin yanı sıra, yemek, gözleme, bükme ve katmer çeşitlerinin en tazesiyle birlikte tekli ve ek pastaların sunumunun yapıldığı mekânda geçtiğimiz günlerde kalabalık bir doğum günü partisi de verildi. Arkadaş guruplarının gönüllerince eğlendikleri NAZENDE CAFE romantik aşıklarında buluşma mekanı..

Serkan bey ve değerli eşlerinin samimiyeti sempatikleri sıcakkanlı sunumlarıyla hayat bulan konağımız şu sıralar liste başı olarak dikkat çekiyor.

 

 

 

Please follow and like us:
Pin Share

Comment here