NE-NEREDE-NASILYAŞAM

LEZZETTE YENİ TREND “NOSTALJİ PASTA & CAFE”

İşletme sahibi genç pırıl pırıl neşeli ve inanılmaz keyifli..Bir aile şirketi..Hele ki malzemeler ve ekler, pastalar, poğaçalar,unlu mamuller, sıcak ve soğuk içecekler ve daha pek çok ürün inanılmaz derecede lezzetli..

Nerden mi bahsediyoruz? Elbette Uydukent migros yanı “NOSTALJİ PASTA VE CAFE SALONUNDAN”

Sahibi Özkan İmir ve kardeşi Muharrem İmir…Tam adresleri Selçuklu mahallesi Adnan Kahveci caddesi üzerinde…. Gerçekten son derece enfes ve leziz tatların olduğu ve bizimde biraz geçte olsa keşfettiğimiz bir kurum..

Yaklaşık 2 yıldır bu mekânda faaliyet gösteren işletmemizde unlu mamül adına ne ararsan var. Gözleme katmer bükme ağzı açık ve kahvaltı çeşitleriyle göz dolduruyorlar. Bir Alman pastaları ve ekleri var ki sormayın Tadına doyamazsınız. Ekleri o kadar çok çeşitli yapıyorlar ki kestaneli, frambuazlı, muzlu, çilekli, kahveli, vanilyalı ve daha pek çok çeşit inanılmaz derecede lezzetli..

Genç patrona soruyoruz. Çekirdekten yetişmiş ve kendini bildiğinden beri bu alanda uzmanlık yapıyor. Çok şükür sabit müşterilerimiz ve damak tadını alan müşterilerimiz bizi yalnız bırakmıyor ve çeşitlerimize bayılıyorlar diyor..

Yeniliğe ve çeşitliliğe açık kurumda en lezzetli damak tatlarını kesinlikle bulabilirsiniz. Öyle ki burada yer alan resmi kurum ve kuruluşlar öğle yemeklerini ve sabah kahvaltı poğaçalarını sıcak ve taptaze alıyorlar.

DİYECEĞİMİZ O Kİ MUTLAKA GİDİLMESİ GEREKEN TADILMASI GEREKEN VE AİLENİZLE KEYİFLİ BİR KAHVALTI VE HAFTA SONU YOĞUN İŞ SONRASI KAÇAMAĞI İÇİN BİÇİLMİŞ BİR YER..

 

 

 

Please follow and like us:
Pin Share

Comment here