NE-NEREDE-NASILTURİZM-SAĞLIKYAŞAM

DİŞ KRALİÇESİ EMİRDAĞ’DA “DT. BEYHAN ÖZÇELİK”

Gerçekten bu başlığı laf olsun diye atmadık. İlimizde çok başarılı samimi ve bir o kadar da uzman diş polikliniği bulunan değerli diş doktorumuz Beyhan Özçelik artık gurbetçinin yuvası Emirdağ da hizmet vermeye başladı. Son zamanlarda inanılmaz başarılı işlere el atan ve vatandaşın diş ve ağız sağlığı için profesyonel bir dokunuş olan diş hekimimiz Beyhan Özçelik kendisi kadar başarılı ekibiyle birlikte Emirdağ ilçemizde Eskişehir caddesi üzerinde son derece ferah geniş ve hijyenik anlamda birebir hastalarıyla ilgilenen tedavi başlangıcından sonuna kadar durumlarını titizlikle takip eden değerli hekim muhteşem kliniğinde hastalarına her zaman ki gülen yüzüyle merhaba dedi.

Emirdağ ilçemizde Özel Beyhan Özçelik Ağız ve diş sağlığı polikliniğini hayata geçiren değerli doktor burada ki çok önemli eksikliği görerek uzman ekibiyle birlikte ilçe halkına hizmet veriyor. Son derece gelişmiş profesyonel tıbbi cihazlarıyla birlikte ve hekim arkadaşı diş hekimi Kübra Nur Karaağaçla birlikte alanlarında uzman yardımcı personelleri vatandaşların ağız ve diş sağlıkları konusunda güvenilir ellerde olduklarını gösteriyorlar.

Afyonkarahisar da ki başarısını ilçeye taşıyan değerli hekim Lamina ve porselen diş ünitelerinden tutunda, yeni trend gülüş tasarımı, İmplant, ve diş üzerine detaylı tedaviler ile diğer tüm fonksiyon tedavilerinde son derece başarılı çalışmalara imza atıyorlar. Elbette değerli doktor Beyhan hanım kurumsallığın yanında şubeleşmelinde ilk adımı olan Emirdağ ilçemizde diş klinikleri ünitelerinin kendisi gibi başarılı eşi Yaşar Özçelik beyle birlikte geniş bir ağını başlatmış durumdalar.

TÜRKİYENİN UZMAN DİŞ HEKİMLERİ EMİRDAĞ DA

Hekimler özellikle yabancı dil konusunda gerek gurbetçi hastalar olsun, gerekse yerleşik yabancılara da hizmet verir durumdalar. Marmara mezunu ve Çapa mezunu olan değerli hekimlerin kalplerinde vatan aşkı ve vatandaşa hizmet yatarken, İlçenin değerli Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ise doktorlar için “İlçemizde bulunmaz nimetler İyi ki geldiler ve kliniklerini açtılar. Belediye olarak sonuna kadar her türlü desteğimizi onlara sunuyoruz. Onlar bizim hemşerilerimiz” diyor..

Gurbetçi ve yerleşik Emirdağ halkı da yaptıkları açıklamalarda “Gerçekten samimi müthiş ve uzman eller. Beyhan Hanım ve ekibi ilçemiz için son derece büyük şans. İyi ki geldiler. Beyhan Hanım adını sık duyduğumuz değerli bir diş hekimi.  İlçenin çok büyük bir eksikliğini hem de alanında uzman insanlarla birlikte giderdiler. Tekrar hoş geldiler” diyerek büyük bir mutluluk yaşıyorlar.

ÖZÇELİK” DİŞ SAĞLIĞI HERŞEYDEN ÖNEMLİ”

Uygun ve Ekonomik fiyatlarla ilçe halkına hizmet vermeye başlayan Özel Beyhan Özçelik Ağız ve Diş sağlığı polikliniği deyim yerindeyse ailenizin dişçisi olma yolunda çoktan yolu bitirmiş gözüküyor. Gerek Afyonda, Gerekse Emirdağ da başarı hikâyelerine yenilerini ekleyecek olan kurum için bizde, Afyon Magazin ve Afyon Press ailesi olarak onları tebrik ediyor, başarı dolu sağlık dünyalarında nice güzel yıllar diliyoruz.

 

Please follow and like us:
Pin Share

Comment here