NE-NEREDE-NASILYAŞAM

ÇİÇEK WAFFLE VE KUMPİR BÜYÜLÜYOR

YEŞİLYOL ÇİÇEK WAFFLE VE KUMPİR

Sahipleri süper bir çift İnanın abartmıyoruz. Seda ve Serdar Yılmaz çifti inanılmaz derecede keyifli ve muazzam bir aile.

Kısa bir süre önce devraldıkları eski adıyla çiçek waffle yanında muhteşem kumpirleriyle adeta markanın taçlandırmasını yaptılar.

İNANILMAZ LEZZETLER BAŞ DÖNDÜRÜYOR.

Sıklıkla öğrencilerin ve kalabalı ailelerin uğrak mekânı haline gelen kurum gerçekten waffle lezzetinin baş mimarı gibiler. Ama Seda hanımın samimiyeti güler yüzü ve değerli eşinin sempatisi bu tatlı olayına karışınca inanın lezzet kat ve kat artıyor sınırları zorluyor. Hünerli ellerin hazırladığı muhteşem waffle ve kumpirleri yediğiniz an lezzet bombardımanı adeta her tarafınızı sarıyor. Şık ve nezih ortamları da kalabalığın adeta mimarı gibi..

Bizim size kesinlikle tavsiyemiz eğer bugüne kadar waffle veya kumpir tatmadıysanız çok şey kaçırmış sayılırsınız. Çok uygun ve hesaplı fiyatlarıyla Yeşilyol Çiçek Waffle ve kumpir salonu Seda ablamızla birlikte hayat buluyor, değerli eşi Serdar bey ise evlerinize kadar bu lezzetleri taşımak için sizlerin emrini bekliyor. Sipariş hatları ise 0 272 212 01 10..Gece saat 01 kadar açık olan kurumda Nutella’nın oreo’nun lotus’un ve daha pek çok lezzetin kaliteli yanlarını tatmak için sadece alo demeniz yeterli…

 

 

 

Please follow and like us:
Pin Share

Comment here