NE-NEREDE-NASILTURİZM-SAĞLIKYAŞAM

KUAFÖRLÜKTE SON TREND “FİX COİFFEUR”

İnanılmazlar Tek kelimeyle son derece profesyoneller. Muhsin Tabcı ise efsane bir isim. Eğer burada hala daha traş olmadıysanız gerçekten çok şey kaçırmış durumdasınız.

Usta ellerin size ve saçınıza dokunuşuyla başlayan maceranız “vay be süper oldu” Harikasın usta gibi övgü dolu sözlerinizle son buluyor. Muhsin Tabcı yaklaşık 2012 yılından beri yeşil cami karşısında hizmetine devam ederken, saç sanatında mucizeler yaratıyor. Farklı kesimlerden tutunda yüzünüzün uyumuna has kesim metotları burada yani fix kuaförde hayat buluyor. Son derece güler yüzlü nazik ve sizi bir ev konforunda ağırlayan değerli ustamız aynı zamanda alaylı olmanın pratikliğiyle sizin taleplerinize son derece önem veriyor. Kişisel bakımda çabası..

SAÇA HAYAT VEREN PROFESYONEL ELLER

Aileler evlatlarının saç tıraşında kesinlikle Muhsin ustamızı buluyorlar. Becerikli ve son derece profesyonel eller burada saça hayat veriyorlar adeta..

Toplam 4 kişiyle birlikte bir yardımcı elemanda kaliteli hijyenik ve steril şartların oluşmasında son derece titiz davranıyorlar. Ferah ve elit mekânımızda Galip Taban, Mustafa Üstündağ, Ahmet Dede ve Boran Eroğlu çalışanları ise Muhsin ustamızın adeta saç kesiminde ki müthiş elleri.

Yani diyeceğimiz o ki bu kuaför salonu gerçekten saçın her türlü halini en son tekniklerle uygulayan kaliteli nezih bir mekan..Elbette randevu telefonları var ve size bunları aktaralım. Randevu tel: 0506 762 42 13, 0 506 109 1294, 0553 840 15 42…

 

Please follow and like us:
Pin Share

Comment here