MÜZİK-SİNEMANE-NEREDE-NASILYAŞAM

PLAYSTATIONDA 4 KUŞAK “RED BLACK”

Evet yanlış duymadınız. Tam 4 kuşaktır bu salon bu işe gönlünü yüreğini vermiş. Yeşilyol üstünde bulunan Red &Black Playstation Oyun Salonundan bahsediyoruz. Yakışıklı genç girişimci Burak Altuğ sahibi..

Tüm oyun seçeneklerinin bulunduğu salonda PS, 4 PS. 5 ve VR sanal gerçeklik gözlüğü ve oyuna dair ne varsa bu farklı alemde inanılmaz bir yolculuğa çıkıyorsunuz.

Ayrıca oyun alım ve satımı dahil Red &Black’ te evinizin rahatlığında oyun keyfini doyasıya yaşıyorsunuz. Ailenizle gelip keyifli zaman geçirebileceğiniz bu oyun alanında gençlerin müthiş keyif aldığı VIP salonlardan tutunda, renkli dünyalara geçtiğiniz zaman tünelleri de mevcut.

Her yaştan insanın keyfince ve ailece yaşayacağı bu inanılmaz atmosfer inanın sizi de bir başka aleme taşıyacak kadar renkli ve görkemli..

Değerli dostumuz Burak Altuğ diyor ki “ Bizim amacımız Afyonlu ailelerimizin evlatlarıyla güvenli bir şekilde oyun ve keyif zamanlarını yaşamaları için mekânımızın onlara sunmuş olduğu çeşitlemelerle birlikte hem ödül anlamında hem de keyifli bir macera turunda müthiş zaman geçirecekleri bir alan yaratmış olmamız. Elbette öncelikle derslerin yapılması lazım. Okul bizim için çok önemli sonrasında bir ödül olarak çocuklarımızın evlatlarımızın kontrol altında gönüllerince hoş vakit geçirebilecekleri bir alanda oyun zevkini yaşamaları. Biz ailecek uzun zamandır bu işin öncülüğünü yapıyoruz. Bu eğlence dünyası sadece gençlerle sınırlı değil. Değerli ailelerimizde burada gönüllerince stres atabilir ve farklı bir dünyanın kapılarını keyiflerince sürdürebilirler..

 

 

 

Please follow and like us:
Pin Share

Comment here