KÜLTÜR-SANATNE-NEREDE-NASILTURİZM-SAĞLIKYAŞAM

VE KARŞINIZDA “SİR WİNSTON CAFE”

Türkiye’nin en önemli firmalarından olan ve 1940 yılında kurulan Osmanlı gıdanın dünya ve yerel lezzetlerinin buluştuğu Dünya mutfağı ve özellikle İtalyan mutfağının neredeyse imparatoru olan SİR WİNSTON CAFE Afyonkarahisar kapılarını açtı.500 metre kare kapalı Alacart Restoranıyla 650 metre kare cafe alanıyla gerçekten muhteşem ve kendine has konseptiyle ilimize merhaba diyor. Elbette yaratacağı istihdam ve katma değerin yanında çalışan personelleriyle birlikte Afyonkarahisar’a ciddi anlamda ekonomik bir boyutta sağlayacak gözüküyor. Kahvaltı çeşitleri, zengin dünya ve sunum çeşitliliği bunun yanında ailelerin gençlerin ve pek çok insanın tercih ve uğrak noktası olma özelliği İlimiz Gastronomi alanında ki müthiş katkısıyla nokta merkezlerden biri olmaya tüm gücüyle girmiş durumda.. İşletmeciliğini değerli iş insanı Emre Çağlayanın yaptığı kurumsal firma “YENİ BİR SOLUK YENİ BİR YÜZ VE KALİTENİN HİJYENİN USTA AŞÇILARIN ELLERİNDE HAYAT BULAN SANATSAL YEMEKLER GERÇEKTEN TADINA DOYULMAZ MENÜLERİYLE” Değerli Afyonlulara hizmetin en üst noktasını sunuyorlar. İlimizde ise Hilton otel aşçıları profesyonel ellerle birlikte damak tadınıza SİR WİNSTON CAFEDE hükmediyorlar.

ŞEHRİN YENİ TRENDİ “SİR WİNSTON CAFE “

“Sir Winston şehrin yeni alternatifi olmak için yola çıktı! Şehirdeki tek düzelikten sıkıldıysan, artık senin için farklı bir alternatif var!” Sir Winston bu bakış açısıyla kapılarını misafirlerine yıllar önce İzmir’de açtı. 2015 yılı 15 Ocak gününde de Osmanlı Gıda çatısı altına girerek ailemizin bir parçası oldu.”

“Aynı menüler, aynı dekorasyonlar, aynı müzikler! Sir Winston ailesi olarak şehirde farklı bir alternatif olmak için yenilendik! Dünya mutfaklarından seçkilerle, farklı dekorasyonuyla ve kendini sürekli yenileyen yapısıyla Sir Winston şehrin yeni alternatifi olmak için yola çıktı! Şehirdeki tek düzelikten sıkıldıysan, artık senin için farklı bir alternatif var! Kendini sürekli yenileyen yapısıyla Sir Winston şehrin yeni alternatifi olmak için yola çıktı! Şehirdeki tek düzelikten sıkıldıysan, artık senin için farklı bir alternatif var!”

Sir Winston markası yaşamın her alanında tüketiciler ile buluşmak için, markalaşma sürecinde farklı konseptlerle yoluna devam ediyor. Bu farklılaşma içerisinde tüm değişkenleri göz önünde bulundurarak hem tüketici yaklaşımlarına hem de yatırımcı taleplerine karşın üç farklı alt marka ile ilerlemekte. Sir Winston Pub, Sir Winston Cafe ve Sir Winston Tea House markaları, başarılı rotalarıyla kendi kulvarlarında öncü ve yenilikçi vizyonlarıyla sektöre değer katan markalar arasına girmişler.

GASTRONOMİDE İNANILMAZ İDDİALI MENÜLER SİR WİNSTON DA

Sir Winston Pub, günümüz trendlerinden biri olan Gastro Pub konsepti ile hayata geçmiştir. Ev yapımı soslar, gurme burgerler, ev yapımı makarnalar gibi farklı deneyimler yaşatan menüleri vardır. Yemek deneyiminin daha üst seviye çekildiği, rahat ortamlar sunan pub mantığında çalışan Sir Winston Pub, mekânlardan yeni beklentileri olan tüketiciye, geleneksel İngiliz pub tarzından ayrışan bir deneyim yaşatmayı amaçlar. Bunun yanında gerek çalışanlarının gerekse istihdam ettiği insanların sosyal ekonomik boyutlarıyla şehre sağladığı katma değer kazancı ülke ekonomisine sağladığı destekler ciddi kazançlar sağlar.

SİR WİNSTON CAFE BÜYÜLÜYOR.

Sir Winston Cafe, günün her saatinde kaliteli bir yemek ya da güzel bir içecek eşliğinde vakit geçirmek isteyen misafirlerini ağırlamak üzerine kurgulanmış bir konsepttir.

Sir Winston olarak ister pazar kahvaltısında en taze serpme seçenekleriyle, ister ilk randevunuzda romantik bir yemekle, ister iş çıkışınızda soğuk bir içecekle, beklenmeyeni gerçekleştirmek için buradayız! Beklenmedik aşkı, beklenmedik lezzeti, beklenmedik hizmeti, beklenmedik konforu, beklenmedik kahkahayı ve en önemlisi beklenmedik mutlulukları karşılamak için her zaman: “YES SIR!” diyoruz.

İşte onlar kendilerini böyle anlatıyorlar Kesinlikle de çok haklılar.

LEZZETLER standartların dışında çünkü..

MENÜLERİ İSE İNANILMAZ EFSANE.

Mutluluk bir şeyin sahibi olmak değil tadına varmaktır

Kesinlikle mutluluğun yemekle bir ilgisi olmalı, yemeği pişirirken başlayan, servis ederken katlanan ve yerken büyüyen bir mutluluk… Mutluluğun hikâyesi yemek yapılacak malzemelerin seçiminde başlar, mutluluğu paylaşmak için buradayız aramıza hoş geldiniz. Diyorlar tüm Afyonkarahisar SİR WİNSTON AİLESİ…

 

Please follow and like us:
Pin Share

Comment here