NE-NEREDE-NASILYAŞAM

“EUROREPAR CAR SERVİS” LTS LİDER OTOMOTİV GÜCÜ

Evet, yanlış okumadınız. Bir lider markanın dahası uluslar arası bir sektörün ilimizde Lider oto markasıyla hizmet vermesini gururla anlatacağız. Bir servisten beklediğiniz kalite ve işçilik ve bunun yanında Güleryüz ve ekonomik fiyatlar. Tüm bunlar  düşünsenize birde aracınızda aradığınız tüm eksiklikleri gideren muhteşem bir servis ağı.. EUROREPAR CAR SERVİS Uluslar arası bir marka. Fransa da 1500,Avrupa da 5000, Türkiye de ise 100 ün üzerinde servis noktasında STELANTİS (PEUGEOT, OPEL CİTROEN, FİAT) çatısı altında yer alan dünya çapında her yaştan araçların SERVİS HİZMETİ, KONTROL BAKIM, ONARIM, BOYA KAPORTA, EKSOZ EMİSYON ÖLÇÜMÜ, LASTİK SÖKME TAKMA, AKÜ VE YEDEK PARÇA Gibi hizmetlerin olağanüstü titizlik ve güler yüzlü uzman personellerce yapılması ile araç sahiplerinin hayatlarını kolaylaştırıyorlar. ARAÇ SİGORTA VE KASKOLARI DA BU HİZMETLERİN YANINDA..

7 gün 24 saat randevu uygun fiyat üretici firma tavsiyelerine uygun işlemle EUROREPAR YEDEK PARÇA VE İŞÇİLİK GARANTİSİ İLE ÇEVREYE SAYGI GÖSTEREN EFSANE KURULUŞ..

Sevisin Organize sanayi şube müdürü Cafer Bey bakın ne diyor “Değerli arabanız sizin için önemli bir yatırım aracıdır. Ve aracınızın bakımlarını düzenli olarak yaptırmanız da çok önemlidir. Periyodik bakım zamanı geldiğinde araç sahipleri arabalarını servise götürmek yerine birkaç bin km daha çalıştırabiliyorlar. Ancak bakım zamanı gelir gelmez bakım yaptırmak aracın ve sizin yararına olacağını sakın unutmayın. Güvenli sürüş, uygun değer seviyede araç performansı ve uzun motor ömrü için bakımlarınızı ihmal etmemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Tüm bakım ve onarım dahası araç servis ihtiyaçlarınız için LTS LİDER OTOMOTİV EUROREPAR CAR servisimizden yararlanmanızı istiyor, aracınızı ve dahası bütçenizi korumanızı rica ediyoruz. Biz nerde miyiz?  ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 1.CAD. 4.ÜNCÜ SOKAK NO; 1 DEYİZ.

Please follow and like us:
Pin Share

Comment here