DÜĞÜNLER - ÖZEL ANLAREN GÜZEL AİLELERŞIK ERKEKLERYAŞAM

ÖZBAYATLARDAN MUHTEŞEM DÜĞÜN

MUHTEŞEM DÜĞÜN “ÖZBAYATLAR”

Gerçekten sezonun belki de yazın son kapanış finali gibiydi bu hafta sonu yapılan düğün.. Şüphesiz ki en heyecanlı isim ise kapıda misafirlerini karşılayan oğlunu evlendiren Et sektörünün lider isimlerinden Cantürk etin sahibi Mehmet Özbayat ve değerli eşiydi.

ÖZBAYAT VE BİÇİÇİLERDE MUTLU ANLAR

Şehrin sevilen sayılan ailelerinden Özbayatlar ve Biçiçi ailelerin genç evlatları mesut bir yuvanın kurulmasıyla birlikte birleştiler ve kalabalık bir davetli topluluğu önünde mutlu bir yuvaya evet imzalarını attılar.

İlimiz ailelerinden İsmet ve Mehmet Özbayat ailesinin yakışıklı oğulları Nurettin ile Meral ve İlhan Biçiçi’nin dünyalar güzeli kızları gözbebekleri İlayda, Akrones otelde düzenlenen muhteşem bir düğün merasimiyle hayatlarını birleştirdiler.

GECENİN ŞAHİDİ BAKAN VEYSEL EROĞLUYDU.

Düğüne çok sayıda davetlinin yanında siyasi ve bürokrasi kesiminden de tanınmış simalar katıldı. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in kıydığı nikahta şahitlerden bazıları tanınmış iş adamları ve eski Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğluydu.

İZZET YILDIZHAN “AFYONU ÇOK SEVİYORUM”

Kesilen düğün pastasından sonra sanatçılar eşliğinde çalınan şarkılarla davetliler pisti bir an bile boş bırakmadılar. Gecenin sürpriz ismi ise tanınmış ve sevilen sanatçı İzzet Yıldızhan’ın konseriydi. Yıldızhan Afyonda böylesine seçkin ve şık bir davetli topluluğu önünde şarkılarımı sunmak benim için ayrı bir onur ve gurur kaynağı derken, gelinin ve damadın yakınları ise genç çifti bir an olsun yalnız bırakmadılar. Gece geç saatlere kadar sürerken damadın babası Mehmet Özbayat ise tüm konuklarıyla gece boyunca ilgilenip eksik bir şey olmaması için tüm imkânlarını sergiledi.

 

Please follow and like us:
Pin Share