EN GÜZEL AİLELERŞIK ERKEKLERTURİZM-SAĞLIKYAŞAM

ŞEHRİN VİZYON ADAMI” AHMET KOLAYLI”

Onun biricik oğlu Cevat ve tüm Kolaylı ailesi.. Şehre katma değer veren kazandıran pek çok işçi çalıştıran onların ailelerine geçim kaynağı olan uzun yıllardır bu şehrin asıl markası olan aile KOLAYLI AİLESİ..

Elbette bu güç bu itibar bu değer ve marka kolay kazanılmadı. Yılların birikimi çalışkanlığı asırlardır kuşaktan kuşağa geçen azim güç hepsi birleşince ortaya bu marka çıktı. Gerek tesisler, gerekse radyo, gerekse şekerleme, gerekse akaryakıt derken büyüyen güven veren ve son derece samimi dürüst bir oluşum kartopu misali büyüdü de büyüdü. Şimdi ise genç kuşak Kolaylı fertleri bu başarı çıtasını daha da yukarılara çıkarmak için var güçleriyle çalışıyorlar. Amiral gemisi AHMET KOLAYLI ve oğulları kızları ailesi ve gelecek nesil her daim çizgilerinden sapmadan başarı dolu hikâyeleri yazmak için hep çalışıyorlar.

BİR VİZYONER BİR GENÇ İŞ ADAMI CEVAT KOLAYLI

CEVAT KOLAYLI Ahmet beyin oğlu.  Son derece samimi, dürüst, güler yüzlü ve yetenek dolu bir genç. Babasının mirası olan bu şirkette artık onun başarı dolu çalışmaları konuşulur oldu. Bakan Vedat Bilginin Alko şekerleme ziyaretinde gerek bilgilendirme gerekse bürokratik davranışları konuya hâkim olan hareketleri elbette gözden kaçmadı ve baba Kolaylı gerçekten oğluyla gurur duydu. Bizde şehir için böylesine yetenek dolu genç kuşakların girişimci iş adamlarının sayılarının artması için gerçekten onların sonuna kadar arkalarında olduğunu buradan belirtmek isteriz.

 

 

Please follow and like us:
Pin Share