NE-NEREDE-NASILYAŞAM

BİR MARKETTEN ÖTESİ”MAZHAROĞLU MARKET”

Gerçekten bir marketten ötesi.. Sebze meyveden tutunda, et ve et ürünlerine unlu mamullerden, temizlik ürünlerine ve daha pek çok zengin çeşitlere kadar kaliteli hijyenik ve ekonomik fiyatlarla birlikte vatandaşa hizmet sunmanın gururunu yaşıyor.

Mazhar beyin koordinatörlüğünde yayılmacı bir servis ağıyla son derece titiz ve özel servis anlayışlarıyla ilimizin pek çok yerinde hizmet sağlayan MAZHAROĞLU OTOMOTİV GIDA MARKET HAYVAN ÜRÜNLERİ TİC.LTD. ŞTİ şehrimizin güvenilir kuruluşlarından biri olmaya devam ediyor. Mazhar bey ince eleyip sıkı dokumayı seven biri. Yakın arkadaşı ve kardeşi gibi gördüğü arkadaşıyla tüm bu işlerin hakkından başarıyla geliyorlar. Yenilenmeyi ve insanlara hizmet etmeyi alışkanlık haline getiren değerli dostumuz yakışıklı iş insanı insanlara ne kadar çok ekmek verirsem o kadar çok mutlu oluyorum diyebilecek kadar mütevazı insan.

Marketlere gelecek olursak aradığınız ne varsa her şey mevcut. Üstelik hesaplı ve kaliteli malzemeler gerçekten görenleri şaşırtıyor. Özellikle et ve et ürünlerinde adeta uzmanlar. Mazhar bey tüm işletmelerin yöneticiliği yaparken personelleri ise işlerinde uzman ve yılların emektarları.

Please follow and like us:
Pin Share