NE-NEREDE-NASILTURİZM-SAĞLIKYAŞAM

ORUÇOĞLU TERMALDE BİR UZMAN”UĞUR ÖZKOÇ”

Son derece nazik samimi ve çok tecrübeli Oruçoğlu Termal müdürü Uğur Özkoç tan bahsediyoruz. Yeni gelen ve gelmesiyle ciddi anlamda değişikliklerin öncüsü olan değerli müdür basınla ilk buluşmasında son derece profesyonel dokunuşlar yaptı.

Düzenlediği basın kahvaltısında basının sorularını cevaplayan değerli müdür aynı zamanda kısa sürede yapacağı işlerle ilgili bilgilerde verdi. Uzlaşmacı samimi ve gülen yüzüyle basından tam not alan değerli insan şehrin ilk termal otelinde olmaktan son derece gurur duyduğunu belirterek basınla birlikte otelin her daim yeniliklerin öncesi olduğunu gösterdiklerini kaydetti.

Oruçoğlu Termal Genel Müdürü Uğur Özkoç yaptığı açıklamalarda Termal havza olarak ilimizde Oruçoğlu Termalin bir amiral gemisi olduğunun altını çizerek bizler müşterilerimize her daim hizmet verirken insan odaklı çalışmayı kendimize düstur edindik. Bu bağlamda otelimizin değerli ailesi sahibi Oruçoğlu ailesi olarak yeniliklerin öncüsü olarak her zaman üst seviyede hizmet kalitesinden ödün vermeden çalışmalarımıza hız vereceğiz” dedi.

 

Please follow and like us:
Pin Share