NE-NEREDE-NASILYAŞAM

CHP KÖKSAL” AFYON HAYALİMİZE ÇOK AZ KALDI”

Afyonkarahisar’ımız için kurduğum hayallerin gerçekleşmesine çok az kaldı

Seçim çalışmaları kapsamında gece gündüz demeden kapı kapı dolaşan CHP Belediye Başkan adayı Av. Burcu Köksal, 3 yıldır belediye başkanı olma hayali kurduğunu söyleyerek “Hemşehrilerimin teveccühü gösteriyor ki Afyonkarahisar’ımız için kurduğum hayallerin gerçekleşmesine çok az kaldı” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili, Afyonkarahisar Milletvekili ve Belediye Başkan adayı Av. Burcu Köksal, Afyonkarahisar halkının çevredeki gelişmiş şehirlere gıpta ile baktığını ifade ederek Afyonkarahisar’a gerçek belediyeciliği getireceğini söyledi.

BU ŞEHİR KIYMET BİLMEYEN ELLERDE HEBA OLUYOR

CHP Belediye Başkan adayı Av. Burcu Köksal, yıllardır Afyonkarahisar’da kaldırım ve parke taşı döşemekten ibaret bir belediyecilik anlayışı olduğunu söyleyerek seçilmesi durumunda İstanbul, Ankara, Eskişehir gibi gelişmiş illerin segmentine Afyonkarahisar’ı ulaştıracağını belirtti. Köksal, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Afyonkarahisar halkı artık lüzumlu lüzumsuz kaldırım taşı yenileyen anlayıştan bıktı. Bu şehir gerçek belediyeciliği bizimle görecek. 5 yılda günü kurtarmalık değil uzun vadeli plan ve projelerimiz olacak. Bu şehri hakettiği konuma ulaştırmak için elimden geleni yapacağım. Ben bu yola yüreğimi koydum. Afyonkarahisar bir çok ili birbirine bağlayan kavşak konumunda olan bir şehir. Tarihi ve kültürel bir zenginliği, mermer, termal gibi hazineleri olan bir şehir. Gelin görün ki kıymet bilmeyen ellerde heba olup gidiyor. Milletvekili iken nasıl çaba sarf ettiysem, bu şehrin sesi olmaya çalıştıysam belediye başkanı olduğumda da aynı şevk ve heyecanla, daha büyük bir özveriyle gece gündüz demeden çalışacağıma söz veriyorum.”

BAŞARILI BELEDİYELERİ ÖRNEK ALACAĞIZ

Ankara, İstanbul, Eskişehir gibi büyükşehirlerin belediye başkanları ile görüştüğünden ve fikir alışverişinde bulunduğundan bahseden Belediye Başkan adayı Köksal, şöyle devam etti: “Ülkemizdeki başarılı belediyelerin nasıl çalıştıklarını görüyoruz. Ben de bu başarılı büyük şehirlerin başkanları ile çeşitli istişarelerde bulundum ve onlara başarılarının kaynağını sordum. Bana iki konudan bahsettiler. Birincisi hizmet edeceğin şehri seveceksin, ikincisi arkanda iz bırakacak işler yapacaksın dediler. Ben bu şehrin sevdalısıyım. Bu şehre hizmet etmeye sevdalı biriyim. Bu sebeple ben özellikle son 3 yıldır belediye başkanı olma hayali kuruyorum. Arkamda iz bırakacak işler yapacağıma inanıyorum. Hemşehrilerim de bana inanıyor ve güveniyor. Çünkü Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde verdiğim mücadeleyi görüyor ve biliyorlar”

Please follow and like us:
Pin Share