EN GÜZEL AİLELERNE-NEREDE-NASILYAŞAM

DİNAR DA KADINLARIN YÜZ AKI “ SEVDA ZOBALI”

SEVDA ZOBALI… İnanılmaz bir insan dost canlısı ve Dinarın gülen yüzü.. Değerli eşi Fahrettin Bey ile mutlu bir birlikteliği var ve evlatları onların en büyük gururları…

Bakın son katıldıkları fuarla ilgili ve dostlukları ile söylediği güzel sözler ve dostlarının samimiyetleri nasıl da yüzlerine vurmuş. Diyor ki Sevda Hanım”

Tam 5 yıl önce Güneş Enerjisi fuarında 3megavattan sonraki anlaşmamızdan geriye kalanlar.. Ankara’da güzel dostlar edinmişiz. Başarılı erkeğin arkasında hep güçlü kadınlar olmalı. GİRİŞİM EKEKTRİK (BEHİÇ HARMANLI)Beye ve kızlarına çok teşekkür ederim” diyor değerli insan.. Gerçekten eşine duyduğu derin aşkın yanı sıra Sevda hanım Dinarda çok sevilen sayılan ve girişimciliğinin yanında iş kadınları arasında neredeyse tek olan kadınların tek gururu..

Onun için imkânsız diye bir şey yok O kadınların her zaman ön planda olmaları gerektiğini savunan ve bunun için yılmaz bir şekilde mücadele eden bir yürek. Yardımsever iyilik perisi ve çok ama çok samimi. Dünyasında kadın girişimcilerin ön safhada olmaları için kendini siper eden deli bir yürek..

Please follow and like us:
Pin Share