YAŞAM

2021 YILI İPEK SUCUKLARI DAMGASINI VURDU

Salı günleri ATV kanalında yayınlanan ve reyting rekorları kıran “Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisinin bölümünde Afyon Sucuğu damgasını vurdu.

Ahmet İpek Sucuklarının sponsorluğunda çekilen sahnelerde, hem Afyonkarahisar, hem Afyon Sucuğu hem de Ahmet İpek Sucuklarının etkili tanıtım reklamı yapıldı.

Dizinin iftar sahnesine Ahmet İpek Sucuklarını taşıyan tır giriş yaptı. Dizi oyuncuları “Afyon sucuğu geldi” diyerek hem markanın hem de ilimizin tanıtımını hem Türkiye’ye hem de Dünya’ya yaptılar.

Afyonkarahisar’ın Türkiye’ye mal olan en önemli markalarından olan Ahmet İpek Sucukları’nda, fabrika içerisinde özel bir çağrı merkezi oluşturdu. Oluşturulan bu çağrı merkezi aracılığıyla Türkiye’nin dört bir yanına fabrikadan sucuk, pastırma, sosis, salam gibi ürün göndermek artık mümkün.

FABRİKADAN AFYON SUCUĞU SİPARİŞİ ARTIK MÜMKÜN

Afyon’un en ünlü sucuk markalarından olan Ahmet İpek Sucukları’nı nasıl sipariş edebilirim diyenler için fabrika içerisinde özel bir çağrı merkezi oluşturuldu. 0850 303 8444 (Dahili;108-117-118) numaralı telefonu çeviren tüm herkes doğrudan Ahmet İpek Sucukları’nın fabrikasından Afyon Sucuğu başta olmak üzere pek çok lezzeti sipariş edebilecek.

TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINA HİZMET VAR

Ahmet İpek Sucukları’nın Firma Yetkilisi Alpay İpek yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Ahmet İpek Sucukları olarak müşterilerimizin bize ulaşmalarını kolaylaştırmak amacıyla yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Dijital ortamdaki satışlarımızdan sonra fabrika içerisinde özel bir çağrı merkezi oluşturduk. Bu çağrı merkezimiz mesai saatlerinde hizmet veriyor. Türkiye’nin dört bir yanındaki müşterilerimiz bir telefonla çağrı merkezimizi aradığında uzman arkadaşımız hemen siparişini alıp, fabrikamızdaki paketleme servisine durumu bildiriyor. Kısa süre içerisinde anlaşmalı kargolarımızla sipariş müşterimize ulaşıyor. Ahmet İpek Sucukları olarak doğrudan fabrikadan müşterimize kaliteli ve güvenilir lezzetlerimizi ulaştırmak için çalışmalarımız devam edecek. Ayıca sipariş veren herkese Afyon’un meşhur lokumlarından ve patatesli ekşi mayalı ekmeğini de hediye olarak gönderiyoruz.” dedi

 

 

Please follow and like us:
Pin Share

Comment here