DÜĞÜNLER - ÖZEL ANLARNE-NEREDE-NASILYAŞAM

İNANILMAZ LEZZETLİ “FATİH PİDE VE KEBAP”

İlimiz Fatih mahallesi yolu üzerinde neredeyse çeyrek asırdır pide ve kebap sanatı üzerine adeta master yapan bu kuruluşu tanımakta geç kalmamız da gerçekten bizlerin kabahati çok büyük…

Böylesine lezzetli ve milletin akın ettiği yere konuk olduk ve hayran kaldık. Son derece hijyenik titiz ve menüsünün lezzet dolu olduğunu hayranlıkla izledik desek yeridir. Personellerinin hızlılığı samimiyeti ve patronlarının gülen yüzüne hayran kaldık.

Değerli dostumuz abimiz Mehmet Özkaya’nın önderliğinde yaptıkları kebapları çorbaları ve ikram diye sundukları tabaklar dolusu lezzetleri görünce şaşırdık gerçekten. Hele ki ekonomik menüsü ve gerçekten insanı doyuran çeşitleriyle muazzam bir yer..

İşletme sahibi dostumuz aynı zamanda Fatih Mahallesi muhtarı.. Mehmet Özkaya son derece güler yüzlü samimi ve inanılmaz dürüst bir kişilik..

Ben yemediğimi asla yedirmem diyen değerli insan kebabın tüm çeşitleri ızgara ve çorbanın çeşitleriyle adeta göz dolduruyor.

Şunu rahatlıkla söyleyebiliriz ki ailenizle tüm gönül rahatlığıyla çocuklarınızın da olduğu bu nezih ortamda enfes lezzetleri yemekleri tatlıları yerken inanın sizde bizim gibi neden burayı keşfetmedim diye hayıflanacaksınız.

 

 

Please follow and like us:
Pin Share