NE-NEREDE-NASILTURİZM-SAĞLIKYAŞAM

PSİKOMEGA ARTIK HAYATINIZDA

PSİKO MEGA DANIŞMANLIK VE ATÖLYE UYDUKENTTE

İlimizde Psikolojik danışmanlık ve Atölye hizmeti veren kurumlara bir yenisi daha eklendi. Alanında uzman kuruluş PSİKO MEGA Danışmanlık ve atölye kurumu kalabalık bir davetli topluluğu eşliğinde Belediye Başkanı Mehmet Zeybek tarafından uydukentte açıldı.

İşletme sahipliğini Psikolog Rümeysa Karakaşın yaptığı kurumda toplumu gerçekten çok ilgilendiren psikolojik sorunlar ve travmalar önlenmesinin yanında atölye çalışmalarının da yapılacağı belirtildi. Uydukentte panorama life karşısında hizmet veren kurumda aile içi ve genel toplum psikolojisi sorunlarının çözümünde etkili ve uzman kişilerce hizmet verileceğinin altını çizen Psikolog Rümeysa Karataş “   PSİKO MEGA Psikoloji Danışmanlık Merkezi çocuklara, gençlere, ailelere ve yetişkinlere psikoterapi hizmeti vermektedir. Kuruluşumuzun amacı psikoterapi hizmetinin ulaşılabilirliğini artırmak, psikoterapi korkusunu ortadan kaldırmak ve insanlara alanında uzman kişilerce psikoterapi hizmeti vermektir. Merkezimizde Bilişsel Davranışçı Terapi, Çözüm Odaklı Terapi, Oyun Terapisi, Aile Terapisi, Çift ve Evlilik Terapisi, Çocuk ve Ergen Terapisi uygulanmaktadır. Kullanılan bütün teknikler ve hizmetler bilimsel ilkelere uygun olarak verilmektedir. Psikologluk meslek etiği gereği bilimselliği güvenilir kaynaklarca ispat edilmeyen ve kabul görmeyen hiçbir yöntem merkezimizde kullanılmamaktadır. Bütün psikologlarımız psikologluk mesleği etik ilkelerine sıkı sıkıya bağlıdır” dedi.

Düzenlenen açılış töreninde ilimizin sevilen ve sayılan yüzlerin yanı sıra kalabalık bir vatandaş topluluğu da katılım gösterdi.

 

 

Please follow and like us:
Pin Share