DÜĞÜNLER - ÖZEL ANLARNE-NEREDE-NASILTURİZM-SAĞLIKYAŞAM

MOTORCULAR AFYONDAYDI

MODİFİYELİ ARAÇ TUTKUNLARI AFYONKARAHİSAR’DA BULUŞTU

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in ev sahipliğinde gerçekleşen “3. Karahisar Modifiyeli Araçlar Festivali” büyük bir katımla yapıldı.  Belediyemiz ve Afyonkarahisar Modifiyeli Araçlar Derneği tarafından bu yıl 3’ncüsü düzenlenen “3. Karahisar Modifiyeli Araçlar Festivali” Motor Sporları Merkezinde Türkiye’nin dört bir yanından 2 bin 500 modifiye araç tutkununun katılımı ile gerçekleşti. Festivali renkli görüntülere sahne oldu. Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’e ev sahipliği ve organizasyona verdiği desteklerinden dolayı Afyonkarahisar Modifiyeli Araçlar Dernek Başkanı Özkan Ortaç tarafından plaket takdim edildi.

MİLLİ GURURUMUZ TOGG FESTİVAL ALANINDA

İki gün süren festivalin ilk gününde birbirleriyle tanışan modifiyeli araç tutkunları, ses sistemlerini tanıttı ve dj performansıyla eğlendi. Festivale Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilimiz İbrahim Yurdunuseven ile birlikte katıldı. Drift heyecanının doyasıya yaşandığı festival, yerli ve milli gururumuz TOGG’un katılımıyla doruğa çıktı. Gençlerin gönüllerince eğlendiği festivalde Başkanımız Mehmet Zeybek ve Milletvekilimiz İbrahim Yurdunuseven drift araçlarına bindi. Pilotlar Örge Pamukçu ve Abbas Çimen drift gösterisi yaptı. Nefeslerin tutulduğu gösteride adrenalin dolu anlar yaşandı.

“AFYONKARAHİSAR FESTİVALLERLE MARKA OLDU”

İlk kez drift yaptığını söyleyen Milletvekilimiz İbrahim Yurdunuseven, heyecan dolu dakikaları şöyle anlattı: “Ben ilk defa drift yaptım. Kaptanımız çok iyiydi. Çok güzel bir heyecandı benim için. Kaptanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Kolay bir şey değil, büyük bir beceri, tecrübe gerektiriyor. Allah kaza bela vermesin. Bu festivali düzenlediği için Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. İnsanlar festivallere meraklı. Motorsporları, Gastronomi ve Baba Çocuk Festivallerimiz ile Afyonkarahisar marka oldu. Ege’nin incisi oldu. Başkanımızın farklı organizasyonları ile yine birlikte olacağız. Bu heyecanı, deneyimi herkesin tatmasını isterdim.” dedi.

“GENÇLERİMİZ İSTEDİ, BİZ YAPTIK”

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ise festivale katılımın beklediğinden çok daha fazla olduğunu söyledi. Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek konuşmasını şöyle sürdürdü  “Bu kadar fazla katılım olacağına açıkçası ihtimal vermemiştim. Her yıl bir önceki yıldan daha farklı etkinlik oluyor. Gençlerimizden gelen talebi bugüne kadar hiç geri çevirmedik. Yine gençlerimiz istedi, biz yaptık. Drift tutkunlarını ilimizde ağırlamak büyük bir onur. Ülkemizin yetiştirdiği kaptanlarımız da burada. Sayın Milletvekilimiz ile birlikte bu heyecanı tatma fırsatı bulduk. Gerçekten tehlikeli, herkesin cesaret edebileceği bir hadise değil. Oldukları yerde profesyonelce dönüyorlar. Gençler ne isterse onların yanında olmaya devam edeceğiz. 2019’da göreve geldiğimiz andan itibaren şehrimizi festivaller şehri haline getirmek için çalışıyoruz. 2019’da Gastronomi şehri ilan edildik. Her yıl bu festivalle birlikte Baba Çocuk, KaravanFest, Dünya Motokros Şampiyonası gibi yıl içinde yedi farklı uluslararası festivaller düzenliyoruz. Komşu iller bizi izlemeye devam etsin” diye konuştu.

Please follow and like us:
Pin Share