HAFTANIN GÜZELİYAŞAM

BİR BAŞYAPIT”EDA YARDIMCI”

KLASİK BİR BAŞYAPIT” EDA YARDIMCI”

Hakikaten sinemasal bir yüz. Romanlardan, filmlerden fırlamış gelen bir karakter ve alabildiğine duru eşsiz bir güzellik..

Çok zeki. Başta onu aktaralım. Nüktedan yapısı hayatı ti’ye alan karakteri ve anı yaşayan bir hayat felsefesi var. Değerli insan makyaj sanatında da bir kraliçe diyebiliriz. Onun kendine has yorumu renklerde ki muhteşem dansı ve tablo gibi yüzlerin ortaya çıkarımında emeği de tasarımı da çok özel.

Eda hanım sorun konusunda son derece pratik yaklaşımları olan bir karakter. Anında imha etmesi kendisini ve etrafını üzmeyen tavırları hal ve hareketlerinde ki uyum ve koordinasyon dengesi onu başka bir sınıfsal alan sokuyor ve onu orada lider yapıyor.

Değerli dostumuz şehrin sevilen sayılan ticaret erbabı Kuaför Erol Yardımcı’nın biricik kızı. Hayatında ki tek anlamı o. Eda hanım için babası adeta bir efsane ve arkadaşı..

Kısaca şunu aktarmakta yarar var. EDA YARDIMCI modern bir yüz ve gelecek nesil için çok iyi bir örnek. İş dünyasına adım atan Eda hanım burada da ne kadar akıllı ve tercih edilme noktasında olduğu kanıtlamış bir iş kadını..

 

 

Please follow and like us:
Pin Share