DÜĞÜNLER - ÖZEL ANLARKÜLTÜR-SANATNE-NEREDE-NASILYAŞAM

HER ŞEY SENİNLE GÜZEL “HACER ITIR ÖLMEZ”

Değerli sanatçı Zerrin özer “HERŞEY SENİNLE GÜZEL”  şarkısını kesinlikle Hacer Itır ve Erkan Ölmez çifti için yazmış Bundan eminiz. Değerli kardeşimiz

Yenilikçi fikirlerinin yanında ölümsüz aşkı Erkan beyle birlikte canları olan kızları Itır ile mutlu bir ailenin keyfini yaşıyorlar adeta.

Hacer hanım aynı zamanda bir yapay zeka.. Yo kesinlikle abartmıyoruz buluşları bunu hayata geçirmek için çözüm arayışları hem şehrine hem de ülkesine katma değer üreten projeleriyle adeta dişi bir Albert Einstein..

OEDAŞIN başarılı çalışanı yardımseverliği insanlara olan samimiyeti saf ve samimi tavırlarıyla gerçekten çok sevilen ve takdir edilen bir kişilik. Hele biricik kızı ITIR ile diyalogları inanılmaz..

E tabi ki yakışıklı dostumuz Hacer hanımın ölümsüz aşkı Erkan beyi de pas geçmemek lazım. Çok yakışan çiftimiz çalışan aile sınıfında.. Erkan ölmez muhasebe ise şehirde dürüstlüğüyle titizliğiyle ve her zaman çözüm bulan yapısıyla gerçekten tüm takdirleri hak ediyor. Yani kısacası bu çift birbirine inanılmaz yakışıyor.

Please follow and like us:
Pin Share