DÜĞÜNLER - ÖZEL ANLARNE-NEREDE-NASILTURİZM-SAĞLIKYAŞAM

ÇALIŞMA AŞKI HİÇ SÖNMEDİ  “AHMET YILMAZ YAVUZ”

Sandıklı Park Otel Müdürümüz Ahmet Yılmaz Yavuz’un çok önemli konukları vardı.

Bakın açıklamasında neler demiş değerli müdür

”Değerli konuklarımız, Turizm İl Müdürümüz Sayın Mehmet Tanır bey ve İl Turizm Müdür Yardımcımız Cemil Kaynak bey ile bölgemizin istihdamı ve turizmde sürdürülebilirlik adına gerçekleştirdiğimiz toplantımızda, yenilikçi bakış açımızı ve değerlerimizin korunması konularında görüşlerimizi paylaştık.

Ziyaretlerinden ve ilgilerinden dolayı teşekkür ederek,  bu değerli toplantının hatırasını siz çok kıymetli takipçilerimizle de paylaşmak istedik.

Mehmet Tanır, Cemil Kaynak ile birlikteler..

#afyon #sürdürülebilirlik #turizm #istihdam #sandıklı #sandıklıturizm #afyonkarahısar #afyoniçinçalışıyoruz #termál #termalotel #toplantı #ziyaret #meeting #sandıklıtermalpark

KAYMAKAMIMIZA ZİYARET

İlçemize yeni atanan Kaymakamımız Sayın Önder ÇENGEL Beyefendiyi makamında ziyaret ederek hayırlı ve uğurlu olsun dileklerinde bulunduk. Kaymakam beye ilgi alakası misafirperverliği için teşekkür ederek görevinde kolaylıklar ve başarılar dileriz.

Değerli müdürümüz gerçekten Sandıklıyı termal alanda inanılmaz tanıtıyor ve hala daha canla başla çalışıyor. Ne diyelim çalışmak onun damarlarında var.

Please follow and like us:
Pin Share