NE-NEREDE-NASILTURİZM-SAĞLIKYAŞAM

 YAĞCI” GÜVENLİ SOKAK VE PARKLAR İÇİN SÖZ VERDİ

“Yağcı, Parklarda Güvence Vaadiyle Mahalleleri Ziyaret Etti: Kaçak Göçmenlere Son!”

Seçim kampanyasını sürdüren başkan adayı Alper Yağcı, İstiklal mahallesine giderek hem Şehit Deniz Pilot Yüzbaşı Erdinç Şatırer parkında oturan hemşehrileriyle sohbet etti hem de mahalle kıraathanelerinin yollarını tuttu. Vatandaşların beklentilerini ve önerilerini ilk ağızdan dinleyen Yağcı, halkın nabzını tuttu.

İstişareler sırasında açıklamalarda bulunan Yağcı, sığınmacılar konusunun bölgenin ve ülkenin en mühim meseleleri arasında yer aldığını vurguladı. Artan sığınmacı sayısının büyük bir problem teşkil ettiğine işaret eden Yağcı, beklenmedik durumlar konusunda uyardı ve kaçak göçmenlerin gönderileceğini ifade etti. Mahallelerde ve parklarda sığınmacıların yoğunluğunu azaltacak tedbirler alacaklarını belirten Yağcı, Afyonkarahisar’ın güvenliğini tekrar sağlayacaklarının altını çizdi.

 

Seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Yağcı’nın, akşam saatlerinde gerçekleştirdiği ev ziyaretleriyle halk ile birebir iletişimini devam ettirdiği görüldü. Aday, bu ziyaretlerle ilgili olarak, yerel halkın sorunlarına yakından eğilmenin ve onlarla çözüm arayışında bulunmanın önemine vurgu yaptı.

Please follow and like us:
Pin Share