TURİZM-SAĞLIKYAŞAM

CHP KÖKSAL”AKCİN’E İMAR, DOĞALGAZ, AKARÇAY ISLAHI SÖZÜ

Köksal: Hemşehrilerim, kronikleşen sorunları yıllardır çözemeyen bir partiye tekrar oy vermeyecektir

CHP Grup Başkanvekili, Afyonkarahisar Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, hizmette adalet parolası ile çıktığı başkanlık yolunu zaferle sonuçlandıracağından emin olduğunu belirterek kendisine destek olan herkese teşekkür etti. Köksal, “Afyonkarahisarlı hemşehrilerim kronikleşen sorunları yıllardır çözemeyen bir partiye tekrar oy vermeyecektir” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, Türkiye genelinde olduğu gibi Afyonkarahisar’da da en büyük sorunlardan birinin yoksulluk olduğuna dikkat çekerek 1 Nisan itibari ile hemşehrilerinin bu derdine derman olacağını söyledi. Köksal, kendisine verilen desteğin Afyonkarahisar’da tarihe geçeceğini belirterek, “Benim dönemimde tüm hayaller gerçek olacak.” diye konuştu.

YOKSULLUKLA BAŞ ETMEK TEK BAŞINA MÜMKÜN DEĞİL

Yoksullukla baş etmenin tek başına mümkün olmadığını söyleyen Köksal, şöyle konuştu: “İnsanlar çok ciddi maddi sıkıntı içerisinde geçim derdine düşmüş durumda. Bize düşen onlara yönelik projeler üretmek, zoru kolaylaştırmaktır. Mesela emekliler için dedik ki; en düşük emekli maaşı olan 10 bin TL ve aşağısında maaş alan hemşehrilerimize, dul ve yetim maaşı alan hemşehrilerimize 4 ay boyunca kışın aylık 2.500’er TL’lik bir maddi yardım vereceğiz. Bunu özellikle söylüyorum ısınma gideri onlar için büyük bir yük oluşturuyor. Belediye olarak biz karşılayacağız. Aynı zamanda emekli olmayıp geliri olmayan veya çok düşük gelirlerle yaşamak zorunda kalan ailelerimiz var. İhtiyaç sahibi hemşerilerimiz. Onlar için de desteklerimiz olacak.”

AKCİN’E İMAR, DOĞALGAZ, AKARÇAY ISLAHI SÖZÜ

Karış karış gezdiği Afyonkarahisar’da her gittiği mahallede benzer sorunları dinlediğini belirten Köksal, böylesine yaygın ve kronikleşen sorunları bile çözemeyen bir partiye tekrar yetki verilmeyeceğinden emin olduğunu söyledi. Köksal, “Belediye meclis üyesi adaylarımız ve Merkez İlçe başkanımızla birlikte Akcin’de vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Hemen hemen şehrimizin her köşesinde dinlediğimiz sorunları dinledik. Akcin’de tapu sorunu başta olmak üzere arazi ve imarla ilgili sorunları çözeceğiz. Tüm evler doğalgaza kavuşacak. Akarçay ıslahı ile koku ve sinek sorunundan kurtaracağız.” ifadelerini kullandı.

Please follow and like us:
Pin Share