NE-NEREDE-NASILTURİZM-SAĞLIKYAŞAM

MHP SEZER” MANTIKLI VE DEĞİŞİMİN ADRESİ BİZİZ.

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, partisinin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt’un, şehrin ihtiyaç duyduğu mantıklı değişim olacağının altını çizdi. Taytak, “Daha dün devam ettikleri yolda yeni gelmiş gibi ‘Cumhurbaşkanımızdan büyük paralar gelecek.’ diyorlar. Dün niye getirmediniz? O para dün niye gelmedi?” dedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) hafta sonu mehteran eşliğinde düzenlenen görkemli bir törenle açıldı. Açılışa; MHP MYK Üyesi Mehmet Taytak, Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt eşi Esra Küçükkurt, MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Doğan Şimşek, KAÇEP İl Temsilcisi Av. Nesrin Çelikbilek, Merkez İlçe Başkanı İbrahim Danaoğlu, il ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri, Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuz Kağan Diler, ocak üyesi gençler, Belediye Başkan Adayları, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üye adayları, Türkiye Kamu-Sen ve bağlı olan sendikalar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve üyeleri partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, kayınbiraderinin cenazesi nedeniyle programa katılamadı. Katılımcılara lokma ikram edilen açılış kurdelesi dualarla kesildi.

ÜÇ HİLALLİ BAYRAĞI KARAHİSAR KALESİNDEN DALGALANDIRACAĞIZ

Programın açış konuşmasını MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Doğan Şimşek, yaptı. Yerel seçime yaklaşık 20 gün kaldığını belirten Şimşek, “Biliyoruz ki herkes elinden geleni yapıyor. Ama Allah’ın izniyle daha fazlasını yapacağız. Biz MHP olarak zafere koşuyoruz. Allah’ın izniyle üç hilalli bayrağı Karahisar Kalesi’nden dalgalandıracağız.

MANTIKLI DEĞİŞİM TEZİMİZİN KARŞILIĞINI SAHADA GÖRÜYORUZ

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, MHP’nin Başkan adayı olmaktan duyduğu onur ve gururu ifade ederek sözlerine başladı. MHP’nin her kademesinde görev alanların şanlı ve özel sıfatı taşımaktan, MHP’li olmaktan büyük bir onur ve mutluluk taşıdığını dile getiren Küçükkurt, “Bende Afyonkarahisar merkezde MHP Afyonkarahisar Belediye Başkanı adayı olarak bu gururu büyük bir onurla ve sizlerin bize ilettiği gururla taşımaktayım. Yaklaşık 55 gündür Afyonkarahisar’ın hemen her köşesinde pazar yerinde, sanayı çarşısında, caddelerinde, sokaklarında tüm teşkilat üyelerimizle birlikte 3 hilalli bayrağı Afyonkarahisar’da gururla dalgalandırabilmek amacıyla cansiperine çalışmaktayız. Sabahın erken saatlerinde başlayan çalışmalarımız gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ediyor. Bu emek ve çaba karşılığında Afyonkarahisar’lı hemşehrilerimizin bizlere, MHP’nin her bir ferdine, Ülkücü davaya gönül vermişlerine gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı, gösterdikleri teveccühten dolayı bu vesileyle bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Karşılaşmış olduğumuz manzara Afyonkarahisar’da başından beri savunduğumuz mantıklı değişim gerçeğinin 1 Nisan sabahı itibariyle gerçek olacağının göstergesidir. Bizler sahada, alanda, caddede, pazarda olan arkadaşlarınız olarak buna sonuna kadar inanmış bu yöndeki Bu yönde bize düşen görevlerimizi layıkıyla yerine getirmekte çalışmaktayız. Bugünden itibaren MHP’nin tüm fertleri olarak daha fazla çalışarak üzerimize düşen görevleri daha fazla yerine getirerek 1 Nisan sabahı bu kutlu yürüyüşü zaferle taçlandıracağız. Göstermiş olduğunuz destek ve teveccühten dolayı bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.” diye konuştu.

AFYON’DA YİĞİT KARDEŞİMİZ SEZER KÜÇÜKKURT’U TERCİH ETTİK

Açılış konserinin son konuşmasını MHP MYK Üyesi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, yaptı. SKM açılış törenini düğün öncesi kına yakma merasimine benzeten Milletvekili Taytak, “Bugün SKM açılış törenimizle bir nevi kınamızı yakıyoruz. Allah izin verirse 31 Mart’taki seçimle hep birlikte düğünümüzü yapacağız. Tabi kına yiğide de yakılır, vatana can vereceklere de yakılır. Şehide ve kurbana da kına yakılır. Biz bu vatana kurban olmak için yola çıkmışız. İnşallah hep birlikte başaracağız. MHP 31 Mart seçimlerine hazırlık ve çalışmaya her siyasi partiden çok daha önce başladı. Partimizin Lideri Devlet Bahçeli beyefendinin talimatıyla müracaatlar yapılmış ve herkesten önce de Seçim Kuruluna bildirilip, Afyonkarahisar’da 60 Belediyemize, 42 belde, 17 ilçe, biri merkez olmak üzere velhasıl şehrimizin her yerinde MHP seçime hazır bir şekilde çalışmaya herkesten önce başladı. Açılışını yapacağımız SKM’yi de aylar öncesinde tuttuk. Sayın Genel Başkanımızın aday tespitinden sonra Afyonkarahisar’da yiğit kardeşimiz, arkadaşımız, dürüst, samimi ve kalbi sadece Afyonkarahisar için atan Sezer Küçükkurt beyle diğer ilçelerimizde de kıymetli ilçe başkanlarımız ve onların tercihleri noktasında Belediye Başkan adaylarımızı tespit ettik. Yine ilçelerimizin çalışmasıyla 42 belde de bu memlekette namusuyla, şerefiyle, haysiyetiyle beytül mala dokunmadan gece ve gündüz ne yapacağını düşünen ve bu konuda çalışan kardeşlerimizle yola çıktık. Allah hepsine adaylıklarını hayırlı uğurlu etsin.” şeklinde konuştu.

MHP’Lİ BELEDİYELERİN YAPTIKLARI YAPACAKLARININ GARANTİSİDİR

“2019 Yılı Mahalli İdareler Genel Seçimi sonucu 15 beldemiz de 2 ilçemizde MHP’nin üç hilalli bayrakları dalgalanıyor.” diyen Milletvekili Taytak, “Oralarda yaptıklarımız buralarda yapacaklarımızın teminatıdır. Kardeşlerimizin hepsi projeleriyle, istekleriyle, arzularıyla o beldede, o ilçede ne yapmak istemişlerse seçim meydanında hangi sözleri vermişse Allah nasip etti çok kısa bir zamanda hepsini teker teker yerine getirdik. O arkadaşlarımızın ortak koydukları performansla Afyonkarahisar’da MHP’nin tüm belediyeleri örnek belediye seçilmiştir. Bu noktada emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum. Belediye Başkanlarımız uyumadı, il teşkilatımızı uyutmadılar. Bizleri de uyutmadılar. Ama seçim meydanlarda verdiğiniz sözleri teker teker yerine getirdiniz. Şimdi Afyonkarahisar’da Sezer Küçükkurt Bey, ilçelerde ve beldelerde diğer arkadaşlarımız aynı yol üzerinde yürüyecekler ve teker teker meydanlarda söyledikleri her sözleri birlikte yerine getireceğiz. Tüm adaylarımızın arkasındayım hepinizin yanındayım. Hepimiz bizim gururumuzsunuz, şerefimizsiniz, namusumuzsunuz. Bazı beldelerde, bazı ilçelerde bazı şeyler söyleniyor. Yaparsak biz yaparız diyorlar. Yaparsak biz yaparız hem de en iyisini, en güzelini MHP yapar biz yaparız.” ifadelerini kullandı.

DAHA DÜN DEVAM ETTİKLERİ YOLDA PARA GETİRECEĞİZ DİYORLAR, O PARA DÜN NİYE GELMEDİ?”

MHP olarak 55 yıldır vatan için çalıştıklarını bu sürede can ve kan verdiklerini, yeri geldiğinde mahcup ve mağdur olduklarını ifade eden Milletvekili Taytak, sözlerini şöyle tamamladı:

“Ama herşeye rağmen yenilmedik, yıkılmadık, diz çökmedik. Ne söylediysek onu yerine getirdik. Onun için Afyonkarahisar’da da söylediğimiz gibi biz yaparsak doğrusunu yaparız. Biz diğerleri gibi bakarız demeyiz biz yaparız deriz. Cenab-ı Allah’ta yardım eder yapar geçeriz. Onun için hiçbir siyasi parti MHP ile boy ölçüşemez. Çünkü biz MHP olarak sosyal maliyeti çok yüksek bir sonuçtan geliyoruz. Millet fındık kırarken biz cezaevlerindeydik. Millet başkasıyla göz kaş yaparken biz okullarımızda binlerce şehit verdik. Afyonkarahisarı’ın da onlarca şehidi vardır. Sonrası 1980 ihtilali ve yıllarca arkadaşlarımız cezaevlerinde yaptı. Sekiz tane yiğidimizi de denge olsun diye astırdılar. Onun için biz çok imtihanlardan geçiyoruz. Çok yollardan geçip geliyoruz. Dünya ve herkes üstümüze gelse dönersek namerdiz. Tüm teşkilatlarımız, ülkücülerimiz, mühendislerimiz günlerdir çalışıyorlar. Afyon’a neyi nerde daha doğru yaparız. En doğru planı yapar, mantıklı projeleri rahat söyleriz. Mantıklı proje nedir? Ayağı yere basan, aklı başında, ihtiyacın ne olduğunu bilen, ona göre çözüm süreden bir mantıktır. Bu doğru bir slogandır. Kardeşlerimi de bunun için tebrik ediyorum. Yoksa proje diye sallıyorlar. Kimisi Afyonspor’u süper lige çıkartıyor. Kimisi de daha dün devam ettikleri yolda yeni gelmiş gibi ‘Cumhurbaşkanımızdan büyük paralar gelecek.’ diyorlar. Dün niye getirmediniz? O para dün niye gelmedi? Onun için konuşacak çok şey var. Ama biz kapı kapalı kapılar arkasında konuşmuyor. Açıkça söylüyoruz. Allah izin verirse biz beldelerimizle, ilçelerimizde ve Afyonkarahisarımız’da sizlerin desteğiyle, Cenab-ı Allah’ın rızasıyla inşallah üç hilali dalgalandıracağız. Onun için çalışacağız ve başaracağız. Cenab-ı Allah yolumuzu bahtımızı açık eylesin. Ne mutlu Türküm diyene.”

 

 

MİLLİ HASSASİYETLERDE BULUŞMA NOKTAMIZ MHP ÇATISIDIR

 

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, milli duygulara sahip tüm halkın bugün için buluşabileceği ortak paydanın, milli hassasiyetleri sonuna kadar temsil eden MHP çatısı olacağını vurguladı. Küçükkurt, “Milli duygulara sahip tüm halkımızın bugün için buluşması gereken ortak paydası, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Kuvay-i Milliye ruhu ile tarihe kazınmış olan birlikteliğimizdir. Buluşma noktamız milli hassasiyetleri sonuna kadar temsil eden MHP çatısıdır” dedi.

 

Ülkücü Hareketin sevilen sanatçılarından Mustafa Yıldızdoğan’ın Veysel Eroğlu Kapalı Spor Salonu’nda verdiği konsere yoğun ilgi gösterildi. MHP MYK Üyesi Mehmet Taytak, Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt eşi Esra Küçükkurt, MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Doğan Şimşek, KAÇEP İl Temsilcisi Av. Nesrin Çelikbilek, Merkez İlçe Başkanı İbrahim Danaoğlu, il ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri, Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuz Kağan Diler, ocak üyesi gençler, Belediye Başkan Adayları, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üye adayları, Türkiye Kamu-Sen ve bağlı olan sendikalar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, kayınbiraderinin cenazesi nedeniyle kosner programına katılamadı.

DEVLET VARSA HİZMET VAR, VEKİLİMİZ VARSA HİZMET VAR

Konser programının açılış konuşmasını yapan MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Doğan Şimşek, iki aydır dur durak demeden tüm MHP teşkilatlarının çalıştığını söyledi. Başkan Yardımcısı Şimşek, “İki aydır yerel seçimi kazanma hedefine kilitlenmiş şekilde çalışıyoruz. Ama hem enerjiye hem de kulaklarımızın pasının çözülmesine ihtiyacımız var. Bu nedenle değerli sanatçımız Mustafa Yıldızdoğan’ın vereceği konsere hepinizi davet ettik. Belediye Başkan adaylarımıza bu vesileyle şunu söylemek istiyorum; Kim sizlere beldelerinizde, ilçelerinizde MHP’nin adayları göreve seçilirske hizmet gelmez derse onlara sadece şunu söyleyin. Bizim arkamızda Devlet var. Devlet varsa hizmet var. Milletvekiimiz var. Milletvekilimizle şehrimizin bir ucundan bir ucuna çalışmaya gittiğimizde o yörenin Belediye Başkanı kimse bizlere hoşgeldiniz demektedir. Sayın Milletvekilimiz Mehmet Taytak beyefendi her beldeye ve her ilçeye birçok hizmet götürmektedir. Afyon ve vatan sevdalısı vekilimiz kendisinden istekte ve ricada bulunanlara ‘Kardeşim sen talebini gönder getirmesi benden.’ diyor. Ayrımcılık yapmadan o parti, bu parti demeden ne gerekiyorsa yapıyor. Biz bunlara bakıyoruz. Bizim adayımız kazanacakta oraya hizmet gitmeyecek. Böyle bir şey mümkün mü? Elbette ki değil.” dedi.

MİLLİ DUYGULARA SAHİP HERKESİN BULUŞMA NOKTASI MHP’DİR

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, konuşmasına 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak başladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Kadının toplumdaki yeri yüksektir ve şereflidir. Şuna inanmak gerekir ki dünya üzerinde gördüğümüz her şey kadının eseridir.” sözünü hatırlatan Başkan Adayı Küçükkurt, “Kadınlarımıza selam olsun. Kadınlar Gününüz kutlu olsun. Türk Milletinin hürriyet ve bağımsızlığı uğrunda ölüm karşısında sınavı vermiş vefakâr Bozkurtlar.  Cesaretle, inançla, kararlılıkla Türkiye’nin ağır sorunlarını çözmeye talip olarak milliyetçiliğe gönül vermiş yol arkadaşlarımızla, mübarek Ramazan ayına eriştiğimiz bugünlerde Cenabı Allah’a kutlu davamız yolunda bizi yeniden buluşturduğu için şükrediyoruz. Üzerimize koşarak gelen Türk asrının başlangıcında, marka şehir Afyonkarahisar vizyonuyla, çıktığımız bu yolda ayırmadan, ayrışmadan tüm insanımızı kucaklayarak, her ferdimizin mutluluğunu, huzur ve refahını ana ilke olarak benimseyen siyaset tarzımızla halkımızın huzurundayız. Bizler oraya, buraya selam vererek milli ve emperyalist duruşumuzu zedeleyemeyiz. İkbal kaygılarıyla savrulan siyasetle, riyakâr tutumlarla hizmet değil ancak kargaşa üretilebilir. Son günlerde bu durumu hep birlikte yaşayarak görüyoruz. Aynı şekilde milli duyguları taşıyan tüm hemşehrilerimizin de yaşananları ibretle ve endişe ile izlediklerinin farkındayız. Siyasette yaşanan bu ibret sahneleri MHP kadrolarının önemini bir kez daha gözler önüne sermiştir. Siyasi yelpazenin her neresinde olursa olsun, tüm hemşerilerimize hatırlatmak isterim ki; Daha önce hangi siyasi partiye oy vermiş olanlarsa. Milli duygulara sahip tüm halkımızın bugün için buluşması gereken ortak paydası Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Kuvayi Milliye ruhu ile tarihe kazınmış olan birlikteliğimizdir. Buluşma noktamız, milli hassasiyetleri sonuna kadar temsil eden MHP’nin çatı altıdır.” diye konuştu.

ARTIK MANTIKLI DEĞİŞİM GERÇEKLEŞMELİ

“Çok iyi bilindiği gibi Afyonkarahisar tarihi ve güzellikleriyle, yolların kesiştiği kavşak noktası konumuyla geniş ve bereketli topraklarıyla, tarımsal üretimiyle, cevval beşeri kadrolarıyla büyük bir potansiyel bünyesinde bulundurmaktadır.” diyen Başkan Adayı Küçükkurt, şöyle konuştu:

“Bu büyük potansiyel doğru değerlendirilseydi insanlarımız başka şehirlere kaçmaz, göç alan bir şehir haline gelirdik. Bu seçime büyükşehir olarak da girebilirdik. MHP olarak şehrin sorunlarını çözecek, gerçekçi, belediyemizin bütçe şartlarıyla uyumlu projelerimizle ve ehil kadrolarımızla belediye başkanlığına talibiz. Afyonkarahisarı seviyoruz, hemşehirlerimizi seviyoruz. Emeklisinden, dar gelirlisine, sanayicisinden, işçisine, ev hanımlarından, öğrencisine kadar her Afyonluya dokunacak, hizmet edecek projelerimiz hazırdır. Kadrolarımız hazırdır. İnşallah hep birlikte bu seçimi kazanıp üç hilalli bayrağımızı Afyon Kalesine dikeceğiz. Sadece önümüzdeki 5 yılı değil, nesillerin rahatını ve huzurunu sağlayan projeleri gerçekleştirecek ve marka şehir Afyonkarahisar’ı birlikte inşa edeceğiz. İftiharla söyleyebiliriz ki mensubu olmaktan gurur duyduğumuz büyük Türk Milleti sadık evlatları konusunda talihlidir. Yusuf yüzlü, Eyüp sabırlı, Yavuz yürekli, Yunus gönüllü ülkücüler, çelik bilekleri ve imanlı yürekleri ile her daim ülkesi ve milleti için göreve hazırdır. Artık emanet ehil ellere devredilmeli, mantıklı değişim gerçekleşmelidir.” şeklinde konuştu.

“RAMAZANIMIZ MÜBAREK OLSUN HAYIRLARA VESİLE OLSUN”

Başkan Adayı Küçükkurt, sözlerini şöyle tamamladı:

“Allah izin verirse 10 Mart Pazar akşamı ilk teravih namazımızı kılarak Ramazan-ı Şerif ayına ulaşmış olacağız. Bizi Ramazan’a kavuşturan Allah’a hamd olsun. Ramazan ayının hanelerimize bereket, memleketimize, Gazze ve Doğu Türkistan’a tüm İslam beldelerine huzur getirmesini diliyoruz. Ramazanımız mübarek olsun, hayırlara vesile olsun. Binlerce ülküdaşımızın aziz hatıralarından devraldığımız bu kutlu yolun bugünkü yolcu yolcuları olarak sizlere diyoruz ki; Yolunuz, bahtınız ve alnınız açık olsun. Hak Teâlâ birliğimizi bozmasın, birliğimizi dağıtmasın, hilalimizi karartmasın, kılıcımızı kör etmesin, sancak yere düşmesin, bayrak leke tutmasın. Ülkemizin yolunu açık etsin. Durdurmasın, düşürmesin, döndürmesin. Türklüğün ömrünü uzun etsin. Selam olsun Türk bayrağına. Selam olsun Türklüğün Yüzyılına. Cenab-ı Allah yardımcımız olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene.”

AFYON VEFALI, MİLLİYETÇİ, İNANÇLI İNSANLARIN ŞEHRİDİR

MHP MYK Üyesi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, konser programının son konuşmasını yaptı. Ülküdaşlarıyla birarada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Milletvekili Taytak, şunları söyledi:

“Birbirinden kıymetli ülküdaşlarım, iyi ki varsınız, iyi ki buradasınız, iyi ki birlikteyiz. Cenab-ı Allah yolumuzu açık eylesin. Sefere çıktığımız bu yolda Afyonkarahisar’ın merkezinde Sezer Küçükkurt kardeşimizi, 17 ilçemizde değerli Belediye Başkanı adalarımızı, 42 beldede yine kıymetli Belediye Başkanlarımızı Cenab-ı Allah zafere eriştirsin inşallah. Öncelikle yanımızda olamayan bilindiği üzere kayınbiraderini kaybeden kıymetli kardeşim, yol arkadaşım İl Başkanımız Ahmet Kahveci beyefendiye, Afyonkarahisar için çırpınan İl ve Merkez İlçe Bakşanları ve yönetim kurulu üyesi, partili arkadaşlarımız, ilçelerdeki yönetim kurulularımıza, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımıza velhasılı emek sahibi tüm kardeşlerime, ülküdaşlarıma, bizimle yürüyen herkese Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayımız Sezer Küçükkurt’a saygılarımı sunuyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum. Allah hepinizden razı olsun. Beraber yürüyoruz. İnşallah yürümeyede devam edeceğiz. Zafer’e giden yolda Türk topçularının ilk atışı yaptığı Kocatepesi ile Bizans ve Selçuklar zamanında önemli çarpışmalara shne olan Karahisar Kalesi ile hangi tepesinden baksanız tarih fışkıran, hangi söğüdün gölesine otursanız kulağınıza kahramanlık türkülerini duyuran, hangi hanesine misafir olsanız bölüşmeye hazır sofrası bulunan, etin sucuğa, sütün kaymaya dönüştüğü, sodasıyla rahatlatan,  termaliyle sağlık veren, el emeği sanatlarımızla geleneklerimizi yaşatan, mermeriyle, bin yıllık kardeşliğimizin sembolü olan, doğup, büyüdüğümüz, ekmeğini, aşını yiyip şimdi de hizmet etmeye çalıştığımız Afyonkarahisar’da hemşehrilerimizin karşısındayız. Afyonkarahisar ki yüzüncü yılını idrak ettiğimiz Cumhuriyetimize giden yolu aydınlatarak,  istiklalimize ve istikbalimize sahip çıktığımız kurtuluş mücadelesinin duruk soluklanıp, güç topladığı, ülkemizin kaderini değiştiren Kocatepe karargâhı gibi inançlı, Karahisar Kalesi gibi düşmana geçit vermeyen dimdik duruşu, şehrimizin kalbinde yatan şehitlerimizi hiçbir zaman unutmayan ve vefalı insanların şehridir. Afyon budur. Biz Afyonkarahisarlı olmanın şerefini yaşıyoruz.”

MHP’NİN MEVCUT BELEDİYELERİNDE YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR

“Ne mutlu böyle bir şehre hizmet edenlere, hizmet edecek olan Belediye Başkan adayı kardeşlerime.” diyen Milletvekili Taytak, şunları kaydetti:

“31 Mart’ta Afyon merkez’de, ilçelerimizde ve beldelerimizde eser vermeye, sizlere hizmet etme talibiz. Hep beraber bereketli topraklarımıza daha fazla hizmet getirmek için kolları sıvadık. Sizlerin desteğiyle yerel seçimlere damgamızı vurmaya hazırız. Kararlıyız ve başaracağız. Mevcut belediyelerimizde yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Biz çalışmayı ibadet, kabul ettik. Hizmette hiçbir fedakârlıktan kaçınmadık. Sadece hemşerilerimize odaklanan belediyecilik anlayışını ortaya koyduk. Bu seçimlerde de karşınıza dürüst, çalışkan ve hizmet aşkıyla yola çıkmış, çok kıymetli adaylarımızla karşımıza geldik. Afyonkarahisar’ı hak ettiği yere taşıyacak, şehrimizin sonlarını çözecek, halkımızın sesini duyacak projeleriyle fark atacak, Sezer Küçükkurt ile Afyonkarahisar’ı kazanacak ve kazandıracak. MHP’nin tecrübesi Sezer Küçükkurt’un ve tüm adaylarımızın hedefe kilitlenmesiyle; Beldesiyle, ilçesiyle, merkeziyle Afyonkarahisar’ı hak ettiği hizmete kavuşturacağız. Afyonkarahisar için canla başla çalışacağız. Allah’ın izniyle başaracağız, sizlere minnettarız, Sizleri seviyoruz, sizler için varız. Herkes için, herkese göre belediyecilik anlayışımızla birliğin gücüyle zafer MHP’nin olacaktır. Hepimiz buna inanıyoruz. Cenab-ı Allah inananın yanındadır. Hayırlı, uğurlu olsun. Sonsuz bağlılık, vazgeçilmez yemin, hiç bitmeyen azim, gönlü ve zihniyle kendini Afyonumuza adamış Belediye Başkan adaylarımızla birlikte başaracağız. Hemşehrilerimizin her adımında her anında yanlarındayız. Sevdamız Afyonkarahisar’dır. Sevdamız Türkiye’dir.”

SEFER BİZDEN TAKDİR CENAB-I ALLAHTAN’DIR

MHP Milletvekili Taytak, sözlerini şöyle tamamladı:

“MHP’nin anlayışı içerisinde üretken belediyecinin 9 ana maddesi vardır. Nereden gelir? Dokuz ışıktan gelir. Bu ışığı kimse söndüremedi, söndüremeyecekte inşallah. Bir milliyetçilik, çalışkanlık, adalet, şeffaflık, katılımcılık, kalkınmacılık, rekabetçilik ve sürdürülebilirlik. Yani geçici değil sürdürülebilirliktir. Önceliğimiz Türk tarihinin, yüz akı Türk Milletinin yeni bir zafer atılımı olan Türkiye Yüzyılını milli menfaatle, istikrar öncülüğünde inşa edilen, çağdaş adil, dürüst, üretken ve şafak bir yerel yönetim anlayışıyla kucaklamıştır. Gayemiz Türk şehri kültürünün ortaya koyduğu, milletlere örnek olmuş, medeniyet birikimlerimizden aldığımız ilhamla köklü şehircilik anlayışımızı yenilikçi bir formla icra edip ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın.’ öğüdüğüyle kutlu vatanımızın her karışına nice yüzyılların tohumlarını atmaktır. Milliyetçi Hareket, bir inanç, bir dava, bir gönül mücadelesidir. Milliyetçi Hareket, Mete Han’dan, Alparslan’a, Osman Gazi’den Fatih’e,  Atatürk’ten Başbuğumuz’a, Başbuğumuz’dan Türk Milliyetçilinin lideri ilkeli, devlet adamı, Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyefendiye uzanan bir vasiyet, bir feraset, bir tarihtir. Sandıkta size verilen her oyun, vebalini, bize verilen her oyun vebalini azimle, kararlılıkla, çalışarak üreteceğiz ve farkımızı ortaya koyacağız. Ayırmadan, ayrışmadan Afyonkarahisar için çalışacağız. Canla başla çalışacağız. İstek bizden destek sizdendir. Takdir Cenab-ı Allah’ın diyorum. Bu anlayış içerisinde 31 Mart yerel seçimlerinde Afyonkarahisar ve tüm Türkiye’de sefere koşuyoruz. Sefer bizden takdir Cenab-ı Allah’ın diyorum. Hepinize başarılar diliyorum. Cenab-ı Allah yolumuzu bahtımızı açık etsin. Ne Mutlu Türküm Diyene.”

Please follow and like us:
Pin Share