NE-NEREDE-NASILTURİZM-SAĞLIKYAŞAM

ULUÇAY “TURİZM BAŞLANGIÇ NOKTASI

Afyonkarahisar için önemli proje: Turizm başlangıç noktası 

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, “Turizm Başlangıç Noktası” Projesi ile Afyonkarahisar’a değer katacaklarını söyledi.

Her gün yeni bir projesini açıklayan AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkanı Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay bu kez turizm başlangıç noktası projesi ile ilgili bilgi verdi. Eski Emniyet Müdürlüğü’nün olduğu arazide ilimize gelen misafirlerimizin şehir turuna başlangıç yapabilecekleri, içerisinde yeraltı otoparkı, Turizm Bilgi Ofisi, araç şarj istasyonları ve tur otobüsleri park alanlarının olduğu bir merkez kurulacağını söyleyen Uluçay, bu projeyle birlikte Afyonkarahisar esnafına da destek olacaklarını kaydetti.

“Turizm gelirlerimiz artacak”

Uluçay, “İlimize gelen misafirlerimiz konakladıkları otellerden dışarı çıkacak ve şehrimizi turizm başlangıç noktası ile ücretsiz gezi otobüsüyle ziyaret edecek ve esnaflarımız kazanacak, turizm gelirlerimiz artacaktır. Projemiz, şehrimiz böylelikle dünyaya tanıtacak ve daha iyi bir konuma gelecektir” dedi.

Uluçay’dan gençler için AFİ Scooter ve AFİ Bisiklet projesi

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay gençler için hazırladığı AFİ Scooter ve AFİ Bisiklet projesi hakkında bilgi verdi. Uluçay “gençlerimizin ulaşım ihtiyacını karşılayacak önemli bir proje olan bu projemizi göreve gelir gelmez gerçekleştireceğiz” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay gençler için hazırladığı bir projesi ile ilgili daha açıklama yaptı. Uluçay yaptığı açıklamada “Gençlerimizi seviyor ve değer veriyoruz. Bu yüzden “AFİ Scooter ve AFİ Bisiklet” projesi ile ulaşımı daha kolay hale getireceğiz. Elektrikli scooter ve bisiklet projemizle yaşadığımız çevreyi koruyarak ulaşımın temiz ve hızlı olmasını sağlayacağız. Doğa dostu, çevreci ulaşım ve daha pratik olacak olan bu uygulama inşallah Belediye Başkanlığımız dönemimizde en kısa sürede faaliyete geçirilecek. Gençlerimiz için bu projemizle ulaşım daha kolay hale gelecek” dedi.

 

Please follow and like us:
Pin Share