NE-NEREDE-NASILTURİZM-SAĞLIKYAŞAM

YAĞCI “AFRAY YİNE HAVADA KALDI

Alper Yağcı MÜSİAD’ı Ziyaret Etti: “Beraberlikle Şehrimizi Zirveye Taşıyacağız!”

İYİ Parti Adayı Alper Yağcı, MÜSİAD ve Yönetimini Ziyaret Etti

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, yerel seçim çalışmaları kapsamında Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Ercan İşlek ve derneği yönetim kurulu üyelerine nezaket ziyaretinde bulundu. Alper Yağcı’nın ziyaretine, İYİ Parti il yönetim kurulu üyeleri, Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı İzzet Köken ve partinin il yönetim kurulu üyeleri ile belediye ve İl Genel Meclisi (İGM) üyesi adayları da eşlik etti.

Yağcı, bu önemli ziyaret sırasında yerel seçimler sonrası için plan ve hedeflerini ifade etti. Başkan adayı, Afyonkarahisar’ı bir üst seviyeye taşımayı amaçladıklarını ve bu süreçte iş dünyasının desteğinin büyük önem taşıdığını vurguladı. Alper Yağcı, “1 Nisan sabahı şehrimizi en üst lige çıkarmak için teşkilatımızla birlik ve beraberlik içinde çalışacağız. İş insanlarımızın katkısına önem veriyoruz ve fikirlerinin şehri yönetmede değerli olacağını düşünüyoruz. Sivil toplum kuruluşlarımızın, iş insanlarımızın, hemşehrilerimizin ve esnaflarımızın bilgi ve tecrübelerinden yoğun şekilde faydalanacağız,” diye konuştu. Ayrıca, seçimleri kazanmaları durumunda ihtiyaç duyulan her türlü desteği vereceklerinin sözünü verdi ve Afyonkarahisar’ı sanayi ve turizm başta olmak üzere tüm alanlarda ileriye taşıyacaklarını belirtti.

Alper Yağcı’dan Meydan Okuma: AFRAY 2024 Vaadi Yine Havada Kaldı, İYİ Parti Gerçek Projelerle Sahada!”

İYİ Parti’nin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Yağcı’dan Eleştiri Yağmuru

İYİ Parti’nin Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Alper Yağcı, seçim kampanyasına hız kesmeden devam ediyor. Yağcı, Edenler bölgesindeki seçim çalışmasında Afray’ın temelinin atıldığı iddia edilen yeri ziyaret ederek önemli açıklamalarda bulundu. Açıklamalarına devam eden İYİ Parti Belediye Başkan adayı Yağcı, Afray projesine değinerek mevcut yönetimi sert bir dille eleştirdi. Afray’ın açılış tarihini geçmişte 15 Mart 2024 saat 11:59 olarak duyurulmuş olmasını anımsatarak, Afyonkarahisar halkının bu vaatlerle yanıltıldığını iddia etti.Yağcı, “Afray 15 Mart 2024 tarihinde saat 11:59’da açılacak demiştiniz. Yine Afyonkarahisar’lıları kandırdınız. Yine hayal projeler ile sözünüzde durmadınız. Artık yeter! 20 yıllık belediye başkanlığı döneminde AK Parti’nin yapılmayan projeleri ile kötü bir final yapıyoruz ve buna hep birlikte şahit oluyoruz,” diyerek AK Parti yönetimini topa tuttu. Yağcı, Afyonkarahisar’a İYİ Parti olarak gerçekçi ve halka dokunan projelerle geleceklerini vurguladı ve “Sen İste Afyonkarahisar” sloganıyla halka seslendi.

İYİ PARTİ’NİN BAŞKAN ADAYI YAĞCI’DAN MORAL DESTEĞİ!”

İYİ PARTİ’NİN AFYONKARAHİSAR BAŞKAN ADAYI YAĞCI’DAN ESNAFA DESTEK ZİYARETİ

İYİ Parti’nin Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Alper Yağcı, kent genelinde yürüttüğü seçim kampanyası çerçevesinde Uydukent mahalle ziyaretlerini gerçekleştirdi. Uydukent sakinleri ile buluşan Yağcı, bölge halkının talep ve sorunlarını dinleyerek, bu konularda istişarelerde bulundu. Toplulukla iç içe olmaktan keyif alan Yağcı, semt pazarını da ziyaret etmeyi ihmal etmedi.

 

Bölge sakinlerinin ihtiyaçlarına ve önerilerine kulak vererek çözüm odaklı belediyecilik anlayışını vurgulayan İYİ Parti’nin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, Uydukent’te bulunan semt pazarını ziyaret ederek pazarcı esnafıyla sohbet etti. Yağcı, burada esnafa ‘hayırlı ve bereketli işler’ temennisinde bulunarak memnuniyetini dile getirdi ve esnafın sıcak sohbetlerine ve gösterdikleri desteğe teşekkür ettiğini söyledi. Yağcı’nın bu samimi yaklaşımı, esnaf ve vatandaşlar tarafından olumlu karşılandı.

Yağcı, Yardım Sevenler Derneği’yle Buluştu: “Sol El Vereni Görmüyor”

İYİ Parti Adayı Yağcı, Afyonkarahisar’da Dernek Ziyaretinde Bulundu

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Alper Yağcı, Türkiye Yardım Sevenler Derneği Afyonkarahisar Şubesi’ni ziyaret etti. Yağcı, bu ziyaret sırasında Dernek Başkanı Necla Can ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek, derneğin faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

 

Alper Yağcı’nın seçim kampanyası tüm hızıyla devam ediyor. Kent genelinde yoğun bir tempoyla sürdürdüğü seçim çalışmaları kapsamında yerel değerlere ve sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretler düzenleyen Yağcı, toplumun farklı kesimlerinden destek ve öneriler toplamanın yanı sıra, şehir için önemli olan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuyor.

 

Yağcı ve beraberindeki İYİ Parti heyeti, Afyonkarahisar’da Türkiye Yardım Sevenler Derneği Şube Başkanı Necla Can ve yönetimini ziyaret ederek önemli bir görüşme gerçekleştirdi. Toplantıda, sivil toplum ile devlet arasındaki iletişimi güçlendirmenin ve bu sürekliliği sağlamanın önemi vurgulandı. Ayrıca, gelecekte gerçekleştirilmesi planlanan projelerin de ele alındığı görüşme, yapıcı bir diyalog ortamında geçti.

Yağcı, derneğin kentte üstlendiği önemli rolleri ve hassasiyetleri takdirle karşıladığını belirterek, göreve gelmeleri durumunda derneğin ve benzer sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarına tam destek vereceklerini ifade etti. Dernek Başkanı ve yönetimine sıcak karşılama ve misafirperverlikleri için teşekkür eden Yağcı, başkan ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi ve İYİ Parti’nin göreve gelip gelmemesine bakılmaksızın sivil toplum kuruluşlarına desteklerinin devam edeceğini vurguladı.

Please follow and like us:
Pin Share