DÜĞÜNLER - ÖZEL ANLARKÜLTÜR-SANATNE-NEREDE-NASILYAŞAM

AFYON TANGO HAYAT VERİYOR.

2017 yılında kurulan ve gün geçtikçe büyüyen bir topluluk olan AFYON TANGO gurubu efsane bir dansın ilimizde ki temsilcileri..

TANGO AFYON İnstagram sayfaları ve AFYON TANGO facebook sayfası olan gurubun kurucuları Afyonkarahisar Üniversitesi öğretim görevlisi Abdulgafur Çapadiş ve matematik öğretmeni Senem Bacak..

Yaklaşık 6 senedir bu uğraşı veren bu değerli insanlar ilimizde bu dansa gönül vermiş insanları bir araya getirerek ağlarını genişletmeye çalışıyorlar. Sloganları ise şu HAYAT NASIL DEVAM EDİYORSA TANGODA DEVAM EDİYOR. Hiçbir zaman tam olamayız diyen grubun sahibi Öğretim görevlisi Abdulgafur Çapadiş” Bu bir yaşam tarzı. 100 yakın öğrencimizle hem şehir kültürüne, hem de şehir dışında ki etkinliklere gurubumuzla katılıyoruz. Tangoyu seven benimseyen ve bunu bir yaşam biçimi gören değerli insanlarımızla birlikte bu değerli etkinliği insanlarımızla yaşamaya çalışıyoruz. Aslında gurubu kurucusu annemiz Zehra Bacak tam 56 yaşında. Gurubumuzun halası o. Tango müziği ve yaratımcı danışmanımız ise Tansel Barış Kısacık.  Kurucu asıl eğitmenimiz ise Satut Denizoğlu. Yani anlayacağınız tam bir ekip çalışmasıyla bu anlamlı aşkın dansını ilimizde ki hayranlarıyla buluşturmayı hedefliyoruz” dedi.

Pek çok kulvardan insanın katıldığı bu eğitimler, avukatlar, doktorlar, öğrenciler, esnaflar ve çalışanlardan oluşuyor. Ulaşmak ve bu guruba katılmak isteyenler ve dansın her evrenini öğrenmek isteyenlerde sosyal medya hesaplarından gruba ulaşabiliyorlar.

 

 

Please follow and like us:
Pin Share