DÜĞÜNLER - ÖZEL ANLAREN GÜZEL AİLELERNE-NEREDE-NASILTURİZM-SAĞLIKYAŞAM

BAŞKAN KÖKSAL’IN SAĞ KOLU “GÖKHAN GÜNAL”

Gerçekten son dereceli başarılı ve samimi. Yolundan ve ilkelerinden vazgeçmeyen sonuna kadar yaptığı işin başında olan ve en son seçimlerde SKM Başkanı olarak çok başarılı bir grafik çizen Gökhan Günal, Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın kaya gibi arkasında duran kilit isimlerden en önemli basamak ve mihenk taşı oldu adeta..

Geçtiğimiz günlerde can dostu ve kardeşi kadar çok sevdiği İlimiz Yeşilyol da bulunan Badem cafe’nin sahibi samimi yüz Seyit Ahmet Şahinin düğününde şehrin başarılı iki ismi Köksal ve Günal, çiftin nikâh şahitleri olurken başkan Köksal da nikâhı kıyarak mutlu bir ailenin temellerini birlikte attılar.

Davetliler gönüllerince eğlenirken, Şahin ve Koç aileleri de mutlu ve keyifli bir geceye ev sahipliği yaptılar. Jale ve Murat Koç çiftinin güzeller güzeli kızları ENİSE ile Ayşe ve Basri çiftinin yakışıklı oğulları SEYİT AHMET dünya evine adımlarını atarlarken, düğüne ev sahipliği yapan Grand Derya düğün salonu ise davetlilerle doldu taştı. Gece müzik ikramlar ve eğlencenin adresi oldu.

KAZANILAN SEÇİM ZAFERİNİN MİMARLARINDAN ve Başkan vekillerinden Gökhan Günal ise başarı dolu hayatına çok önemli bir zafer daha katarak 70 yıl sonra ili seçimle kazanıp, Başkan Köksal’ın gücüne güç kattı.

Please follow and like us:
Pin Share