TURİZM-SAĞLIKYAŞAM

MÜTHİŞ ADAM DR. ÖZGÜR KAVAK

Onu nasıl anlatsak bilemedik. sempatisi mi samimiyeti mi her daim 24 saat hazır oluşu mu yoksa çocukların Özgür abisi mi..

Çouk doktorumuz Özgür Kavak inanılmaz bir adam. Ailelerin çocuklarını güvenle teslim edebildikleri nadir insanlardan biri. Uzmanlığı dehası ve samimiyeti gerçekten takdire şayan.

Ordu bulvarı Denizbank yanındaki kliniği 24 saat açık. İnanın bir telefon kadar da yakın. Mümkün olduğunca ilaçtan kaçınan ve zor tedavilerin bile usta ismi olan değerli hocamız deneyimli ve uzman kadrosuyla her daim güven veriyor. Muhteşem kliniğinde her şey düşünülmüş Tabi ki çocuklar için özel dizayn edilen bu klinikte aileler Doktorlarına çok güveniyorlar. Edirne de başhekimlik yapan tüp bebek merkezinde adeta master yapan değerli hocamız son olarak kendi kliniğini açarak en doğru seçimi yaptı. Sürekli dolup taşan klinikte doktorumuz insanlara çocuklara ve topluma inanılmaz yararlı işler yaparak göz dolduruyor. Muhteşem klinikte sağlık ve hijyen kuralları son derece titizlikle uygulanıyor. Deneyimli hemşire ve uzman kontrolüyle inanılmaz ekonomik fiyatlarla insanlar gerçekten tebriklerini iletiyorlar Özgür hocamıza…

 

 

Please follow and like us:
Pin Share

Comment here